Најновије

ВИШЕКРУНА ПОКАЗАО ПОРУКЕ ЦВИЈАНОВЕ ЖЕНЕ: "Зашто је нестао? Не знам зашто се не јавља ни сину..." (ВИДЕО)

Ђорђе Вишекруна, некада блиски сарадник Александра Вучића, као и адвоката и бившег посланика СНС Владимира Цвијана, још крајем фебруара је говорио о Цвијановом нестанку. Верујући да је Цвијан убијен, он је показао и читао поруке које му је послала Цвијанова супруга.

Ђорђе Вишекруна показује поруке Цвијанове супруге (фото: Јутјуб)

- Ево овде су поруке које ми је његова жена послала, тога има сад јако пуно. Сад она каже овако: “Нажалост је све бесмислено постало па и причати о лудаку, а остаје та мистерија, зашто је нестао на такав начин. Шта год да се десило, не видим проблем не видим разлог да је наставио јављати мајци, сестри Луки...” Лука је син – објаснио је Вишекруна, а онда упитао: 

- Дакле, да ли је Цвијан убијен од Вучића? Ај да питамо где је? Испуњени су сви услови да се прогласи умрлим. Јер нико га није чуо, видео, ево до његове жене, где она јасно мени каже то. Чак ни својим приправницима није рекао где је, ни мени као свом најближем сараднику се уопште није јавио. Дакле и то терети Вучића. Чак и да је Цвијан жив, и да негде живи ван Србије, замислите колике паре требате дати таквом човеку, тако успешном, да се чак и детету рођеном не јавља. А друга варијанта која је вероватнија је да су га убили – казао је тада Вишекруна.

Он је даље наставио да чита и друге поруке Цвијанове супруге, а између осталог и о томе како је Вучић хапсио Мишковића, а потом се појављивао на отварању “Краун плазе”.

Једна од индикативних порука је и следећа: “Жао ми је само детета, можеш да замислиш како се дете од десет година осећа када се ни њему не јавља две године. Не знам шта бих ти рекла, само знам да нема сврхе шта год писао за Владимира. Мене једино интересује због њих, да ли сада уопште имаш неке информације где је сада и шта ради?”

Вишекруна је након тога рекао да су и ове поруке предмет за тужилаштво, да би се утврдило “да ли је завршио као и други Вучићев противник Оливер Ивановић”.

Иначе, дужа изјава Вишекруне о Вучићевом режиму избачена је на Јутјуб још 25. фебруара, а након што је пре неколико дана “испливао” Цвијанов леш, појавила се скраћена верзија те изјаве, односно, оно што се односи на Цвијанов нестанак.

Погледајте и послушајте овде све поруке Цвијанове супруге, које је прочитао Вишекруна.

На друштвеним мрежама сада се могу прочитати разне најаве да ће да три године након његове смрти у Дунави, да “искрсне” опроштајно писмо Владимира Цвијана, као и да припадници БИА већ “обрађују” његову супругу да јавно изјави да је знала да јој је супруг мртав већ три године и да се сам убио.

Међутим, то ће бити проблем, јер је та супруга слала већ поруке Вишекруни, а могуће и другим људима у којима говори да не зна где је нестао и да се не јавља никоме већ годинама. Такође, да ли ће остали чланови уже и шире породице пристати на омерту.

А Мирослав Паровић упозорава да ће Вучићев режим да изађе са лажним опроштајним писмом Владимира Цвијана, опширније ОВДЕ.

Извор: Правда

 

 

 

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА