Најновије

Биографија чувене Марлен Дитрих: Цена лепоте је увек висока за оне који је поседују и оне који живе у њеној сенци

Пред читаоцима је романсирана биографија чувене Марлен Дитрих „Огледалце, огледалце“ британске књижевнице Поле Берн.

Фото-Лагуна

Након пажљивог истраживања, ауторка је створила роман који обухвата однос између познате филмске звезде и њене ћерке, која је у њеној сенци. И као што наслов каже, реч је и о огледалима, то јест о лепоти која ће, упркос сваком напору, избледети.

Филмски редитељ је открио Маду у берлинском кабареу бурних двадесетих година 20. века и понудио јој гламур Лос Анђелеса. Тамо постаје суперзвезда великог екрана. У њеном кревету су важни мушкарци и жене. Хитлер жели да се врати у Немачку и постане звезда Трећег рајха, али она воли свој живот холивудске миљенице.

Цена лепоте је увек висока за оне који је поседују и оне који живе у њеној сенци. Мадуина ћерка зна шта значи бити обичан поред блиставе, златне мајке – жене која ју је сломила, али којој не може побећи.

„Огледалце, огледалце“, дирљив роман о мајкама и ћеркама, који истовремено приповеда о рату који време води против лепоте – и неподношљивом болу кад звезда почне да бледи у продаји је у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари и на сајту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА