Најновије

НОВИ ОБРТ У СЛУЧАЈУ УБИСТВА ПЕВАЧИЦЕ? Ово би могло да преокрене расветљавање смрти Јелене Марјановић! Зоран је на насипу у Борчи...

Извештај мобилног оператера, чији је корисник био удовац коме се суди због сумње да је усмртио супругу, певачицу Јелену Марјановић, могао би да пољуља кључни доказ против њега.

Јелена и Зоран (Фото: Приватна архива)

Извештај мобилног оператера чији је корисник био Зоран Марјановић у време убиства супруге Јелене, на насипу у Борчи 2. априла 2016. године, могао би да баци ново светло на расветљавање злочина, пошто се у њему наводи да Марјановић није физички искључио свој телефон, како се то наводи у закључку судског вештака.

Како Курир сазнаје, у извештају који је стигао у Виши суд у Београду се наводи да би логовање, односно поновно укључивање намерно искљученог апарата било забележено на мрежи.

Судски вештак за телекомуникације у новембру прошле године пред судом је изјавио да је Марјановић свесно искључио свој мобилни телефон у време убиства супруге Јелене, тврдећи да то што поновно укључивање на мрежу није регистровано не значи да телефон није сам физички искључио. Међутим, изјашњење мобилног оператера које је сада стигло у суд могло би да доведе до преокрета - каже извор упознат са случајем.

Судски вештак Драгољуб Васиљевић је тада изјавио да је Зоранов телефон био искључен 25 минута и да он не зна где се у то време оптужени Зоран Марјановић налазио, али да сматра да је било неминовно да се он и супруга сретну између 16.57 и 17.04 сати, што је према оптужници време убиства певачице.

Одбрана Зорана Марјановића, подсетимо, имала је бројне примедбе на овакав налаз вештака, а на следећем суђењу, које је заказано за 8. април, питања и примедбе на налаз вештака требало би усмено да изложи одбрана, као и стручни саветник који је ангажован.

Мистерија дуга пет година

Јелена Марјановић, подсетимо, убијена је 2. априла на насипу у Црвенки код Борче, где је са супругом, који је оптужен за злочин, и њиховом малолетном ћерком отишла на трчање. Према наводима оптужнице, Зоран јој је кренуо у сусрет, сустигао је, искористио њено поверење и намамио је да сиђе с насипа. Први ударац задобила је у руку, а кад је покушала да побегне, он ју је сустигао код канала, задао јој неколико удараца непознатим предметом у главу и она је још жива упала у канал, у ком је наредног дана пронађено њено тело. Њихова ћерка, како тврди тужилаштво, за то време била је на насипу.

Негира оптужбе!

Зоран Марјановић у својој одбрани је истакао да наводи оптужнице нису тачни и да није убио супругу. Као сведока предложио је њихову ћерку, која је у време злочина имала четири године. На саслушању девојчица је изјавила да се кобног дана није одвајала од оца, а да се мама изгубила у трави. Вештак, који је на основу вештачења базних станица анализирао кретање Марјановића и његове покојне супруге, рекао је и да је закључио да је телефон био искључен јер га није било на базним станицама, а да се поново појавио у 17.04 сати, кад је Зоран неколико пута позвао Јелену.

Формира се најмоћнија сила свих времена. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА