Најновије

ПОКОЉ ЦЕПИВИМА: Да ли су вакцине безбедне? О овоме се ћути (ФОТО)

Према званичним подацима европског система за извештавање о нежељеним ефектима EudraVigilance, закључно са 13. мартом 2021. године, после вакцине Kовид забележено је 162.610 нежељених ефеката и чак 3.964 смрти (Moderna, Pfizer, Astra Zeneca). Нежељени ефекти су углавном повезани са крвљу и лимфним системом, док су смртни случајеви претежно срчане природе.

Илустрација (Фото: pixabay. com)

Према америчком систему VAERS, закључно са 26. мартом 2021. године пријављено је 44.606 случајева нежељених ефеката, од чега 2.249 смртних случајева и 7.726 озбиљних повреда. Број смртних случајева повећао се за око 200 људи за само 7 дана, али ваља подсетити на Харвардску студију која је открила да се у овом систему заправо пријављује мање од 1% нежељених ефеката.
 
У Америци је ситуација таква да се после вакцинације наставника у граду морају затворити читави школски окрузи и све школе у њима, јер учитељи масовно пријављују да су болесни. Неки не могу да иду на посао дан-два, неки не могу да раде целу недељу, неки долазе и падају у несвест на послу пред трауматизираним студентима, а неки нажалост морају на трајно боловање. Ово постаје главни проблем у неким државама.
 
Број људи са нежељеним ефектима након вакцинације је толико велик да су центри за вакцинацију почели да се затварају у неким земљама.
 
Пуно је примера са друштвених мрежа и немамо места за све, али навешћемо неколико, тек толико да вас подсетимо да су горе наведене статистике нечији живот и да ти људи имају име и породицу која оплакује их. Већина њих су људи који су и сами били промотери вакцина.
 
Америчка учитељица Сара Холуб 22. марта весело је на Фејсбуку објавила да је вакцинисана. Само 4 дана након тога умрла је, а у смртовници је објављено да је умрла „природном смрћу“. Имала је 40 година.

Џосеф Хејс, разболео се 2-3 дана након Фајзерове вакцине, и према речима његовог сина, умро је у тешкој агонији. Његов син је директно окривио вакцину.

Много случајева долази из Италије, где се наставници и здравствени радници снажно подстичу на вакцинацију. Као резултат, све више младих и здравих учитеља мистериозно умире убрзо након вакцине.
 
Илариа Па (31), учитељица из Ишиа, пала је у кому неколико дана након вакцине и умрла је након 3 недеље.
 
Зелиа Гуцо (37), учитељица из града Гела, умрла је 12 дана након вакцине.
 
Соња Батаглиа, 45, из Сан Себастиана, умрла је неколико дана након вакцине Астра Зенека.
 
Сандро Тогнати (57) из Биеле умро је након вакцинације. Тужилаштво је покренуло истрагу о смрти.

А какав је одговор италијанских власти на све ово? Да ли ће зауставити вакцинацију или бар застати док се не истраже сви узроци? Не, управо супротно! Италија је увела обавезну вакцинацију против за све здравствене раднике и поручила свима који одбију да буду одмах суспендовани са рада без плате док не буду вакцинисани или отпуштени!


 
Оваквих извештаја има више него што имамо простора, мада није увек реч о смртним случајевима, много је више људи који пријављују болести и нежељене ефекте које добијају. Нежељени ефекти нису изузетак, али по правилу преко 80% вакцинисаних има бар неке нежељене ефекте. Блаже су температура или црвенило, а теже су углавном неуролошки и срчани проблеми, а постоје и врло страшни осипи на кожи, попут ове Енглескиње која недељама трпи неописиве болове.

Познате личности

У сваком чланку увек имамо неколико примера познатих личности, које умиру убрзо након вакцине, обично од срчаних проблема. Овога пута у јавности је највише одјекнула смрт америчког репера Демикса, који је преминуо у 50. години од срчаног удара, иако до сада није имао срчаних проблема. Био је у коми недељу дана пре смрти. Сви главни медији носили су те информације, а неки од њих чак претпостављају да се ради о предозирању дрогом јер је репер у младости имао проблема са дрогом.
 
Чланови породице, међутим, рекли су да је репер узео КОВИД вакцину само неколико дана пре него што је пао у кому и да није било речи о било каквим дрогама. Рекли су да је вакцинисан чим је држава Њујорк дозволила вакцинацију свима старијима од 50 година, како би могао да одржи концерт у иностранству. Такође су најавили тужбе против медија који спомињу дрогу. Ове изјаве није пренео ниједан уобичајени медиј и врло их је тешко наћи.
 
Мидвин Чарлс, (47) правницу и ТВ коментаторку, 1. марта је вакцинисао Модерн, коју је објавила на Твитеру. Објављивала би неколико твитова сваког дана, до 22. марта (тада је према календару време за 2. дозу). Последњи твит објављен је 25. марта, а 6. априла породица је објавила да је умрла.

Затим имамо неколико примера из наше регије. Зафир Хаџиманов, македонски певач, срећно је објавио да се вакцинисао. Три недеље после умро је, према службеним подацима – од корона вируса. Да ли је таман пре смрти примио другу дозу (прошло је таман 3 недеље) није познато.

Затим имамо невероватни пример медијске манипулације у случају српског певача Предрага Живковића Тозовца. Певач је примљен у Београдску болницу 5. марта у врло тешком стању са потврђеним корона вирусом и упалом плућа. Медији су известили о томе, али ни речи нису рекли да је непосредно пре хоспитализације примио цепиво.

Ипак, успео се опоравити, тек 23. марта, и онда су сви медији пренели да се спасао тежих последица и смрти, зато јер је вакцинисан непосредно пре заразе корона вирусом! Значи човек завршио у болници након вакцинације а они вакцину хвале као спаситеља.

Међутим прича иде даље. Тозовац је мало касније, 6. априла, нажалост умро. Медији су то пренели и објавили како је „изгубио битку са окрутним вирусом“. О цепиву сада нити речи. Нити о томе да ли је узео 2. дозу, која би била на распореду таман негде почетком априла.

И глумац Власта Велисављевић преминуо је 95. години живота од последица корона вируса,  иако је примио обе дозе вакцине.

Значи кад нетко заврши у болници након вакцине, то је од вируса, ако умре то је такође од вируса, али ако се извуче, онда је то зато јер је узео цепиво, које га је спасило од смрти. Логика равна дељењу са нулом. И човек се стварно мора запитати, колико још има оваквих случајева који нису познати људи и који су само део статистике „умрлих од короне“.

А до које мере људи имају проблема са логиком и повезивањем чињеница, одлично говори и овај пример, српске новинарке Зорице Радуловић. Тешко се разболела одмах након вакцинације, каже имала је најтежу ноћ у животу, плакала од болова, добила упалу оба плућна крила, изгубила 4кг, и на крају за све окривила – корону!

Закључак

Након свега изнесеног, можемо само закључити оно што је Ајншатај једном рекао: само две ствари су бесконачне, универзум и људска глупост. И можемо се запитати до када више овако, и колико ће се још оваквих чланака морати написати.

Украјина ће изгубити државност крене ли опет ратом на Донбас. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА