Најновије

ОБРАДОВИЋ ОДЛУЧАН: Двери крећу у кампању не чекајући никога!

На данашњој конференцији за медије, одржаној у Чачку, лидер Двери Бошко Обрадовић представио је платформу и делегацију Двери за преговоре са влашћу и најавио нову предизборну кампања у коју, како је рекао Двери крећу саме, не чекајући никога.

Бошко Обрадовић. (Фото: Јутјуб)

„Остајемо расположени за договор унутар опозиције, али више никога и ништа нећемо чекати већ крећемо у самосталну кампању од Васкрса“, рекао је Обрадовић и додао да је Председништво Двери донело одлуку да више неће чекати ни актуелну власт, ни посреднике из Брисела, нити јединство опозиције кога тренутно нема, већ ће крећу на терен у сусрет грађанима и на улице у породичне шетње и протесте.

Председништво је, како рекао, одредило делегацију која ће убудуће преговарати о изборним условима са колегама из опозиције, влашћу и међународним посредницима у којој су чланови Председништва Маја Митић, Гордана Маринковић Савовић и Радмила Васић, а предводи је потпредседник Двери проф. др Тамара Миленковић Керковић.

Обрадовић је најавио да ће у понедељак предати и захтев председнику Народне скупштине и председнику Републике да дијалог између власти и опозиције започне одмах и да то буду директни преговори између делегације власти коју би предводио председник СНС Александар Вучић и делегације бојкот опозиције коју би чинили Српски покрет Двери, НС, ССП и ДС, уз учешће и ДЈБ.

Како смо од НАТО направили магарце! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА