Најновије

„Мала циција“: Топла прича о лепоти дељења

Никола Кинир је једна од најчитанијих дечјих ауторки данашњице, позната по живописним и упечатљивим илустрацијама. Њена дебитантска књига Мали храбриша преведена је на чак 20 језика. Након објављених књига Мали храбриша и Мала ћуталица, које су оствариле велики успех у Србији, Вулканчић је одлучио да своје најмлађе читаоце обрадује новим насловом поменуте ауторке.

Фото: Вулкан

Књига Мала циција обилује прелепим илустрацијама, које употпуњују топлу причу о снази пријатељства. Написана је једноставним, питким језиком, прилагођеним деци узраста од 3 до 5 година. Ликовима као што су змајица, крилати коњ и жабљи принц, Никола Кинир је у своју причу увела фантастичне елементе и тиме је учинила још занимљивијом најмлађим читаоцима.

Пред најмлађима је чаробан наслов у чијој ће топлој причи и илустрацијама које прате њен ток уживати сви малишани! Читајте о змајици Љубици, малој цицији, и њеним мудрим другарима и спознајте праве вредности пријатељства, као и то да је у животу важно да имамо некога с ким ћемо поделити и лепе и ружне тренутке.

Главна јунакиња је једна веома узорна змајица. Она се увек понаша по правилима Змајкњиге: краде од свих, не жели да дели своје благо ни са ким и нема ниједног пријатеља. Међутим, то се нимало не допада осталим животињама, које су одлучне да промене строга правила и науче Љубицу дељењу и другарству.

Књига Мала циција је доступна на сајту vulkancic.rs и у свим књижарама Вулкан.
 

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА