Најновије

ВЛАСНИЦА ПОКАЗАЛА КАКО ДНЕВНА СОБА ИЗГЛЕДА ПОСЛЕ СТАНАРА: Сви у шоку због фотке - није буђ, запањићете се шта је!

Власници станова неретко знау да буду веома бесни због стања у коме стан остане након што се станари  иселе, па своја незадовољства често поделе на друштвеним мрежама. Тако се на једној групи за издавање некретнина појавила  фотографија једног стана која је изненадила, али и разбеснела многе чланове групе.

Многима је била нејасан зид саме дневне собе. На фотографији која је објављена, након што су станари изашли, види се дневна соба са креветом и фотељом и зидом на којем се налази огромна флека. Бесна власница објавивши ову фотографију питала се шта се то налази на зиду у дневној соби те и колико поједини станари могу да буду безобразни и неодговорни према туђим стварима.

Многе власнике станова који издају своје некретнине разбеснела је ова фотографија, док су се други чланови групе рекли да су бивши станари били чак и креативни.

"Да ли им је толико било досадно да сликају по зиду у туђем стану? У реду је ти плаћаш тај стан и рачуне, али не иде да уништиш зидове, намештај и ко зна шта све још и одеш", писало је у једном од коментара.

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА