Најновије

„9. новембар“: Љубавни романи Колин Хувер су тренутно међу најчитанијима у свету

Од ауторке бестселера „Са нама се завршава“ и „Верити“ стиже нам нови узбудљив роман „9. новембар“ у издању Лагуне.

Фото: Лагуна

Само дан пре него што ће се одселити из Лос Анђелеса Фалон упознаје младог амбициозног писца Бена. Одмах су се свидели једно другом, па зашто не би провели дан заједно. Уосталом, Фалон је девојка која одмах инспирише Бена да постане јунакиња његовог будућег романа. Али њихово познанство се неће окончати тог необичног дана. Иако воде одвојене животе, свако са својим невољама и радостима, сваке године састају се истог дана, све док Фалон не посумња у Бенову искреност. Шта ако јој само презентује савршену стварност зарад коначног обрта у својој причи? Може ли се њихов однос – а истовремено и његов роман – сматрати љубавном причом ако се заврши сломљеним срцем?

Љубавни романи Колин Хувер су тренутно међу најчитанијима у свету. „Колин Хувер поседује јединствен стил. Сложени породични односи, снажна љубавна прича и мало језе у стилу Џилијен Флин заинтригираће и најпробирљивије читаоце.“ Либрарy Јоурнал

„9. новембар“ Колин Хувер у продаји је од суботе 9. априла у свим Делфи књижарама, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари и на сајту.

 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА