Најновије

„Клетва“ нови роман Јелена Бачић Алимпић од данас у књижарама!

Јелена Бачић Алимпић, једна од најпопуларнијих српских ауторки, у новој књизи узбудљиво и надахнуто исписује емотивну и снажну причу о неизмерној љубави, храбрости и оданости.

Фото: Марко Ристић

Роман „Клетва“ од данас пред читаоцима, а представља омаж људској снази и подсећање да се упорношћу и истрајношћу могу превазићи и највеће страхоте и страдања.

Идиличан живот породице Станимировић из корена ће се променити кад њихово мирно банатско село захвати вихор Другог светског рата. Отац Јован мораће да напусти породицу како би се придружио борби против окупатора, а његова најстарија кћер Душанка учиниће све да сачува мајку и три млађе сестре. У томе ће јој помоћи баба Радојка, надалеко чувена по својим моћима и напицима.

Радњом нове књиге Јелена се враћа на наше просторе: „Роман у себи крије комплексан однос између два главна женска лика – Душанке Станимировић и баба Радојке, али и између других ликова у књизи који су пажљиво изнијансирани и грађени слојевито, темељно, онако како суштински доживљавам људскост и основна морална и етичка начела“.

Роман „Клетва“ је породична драма са много неизвесности, напетости, али и љубави и оданости.

„Ова књига нам поручује да упркос свим страховима, изазовима, искушењима и страдањима славимо живот и љубав јер само тако се може живети“, истиче Јелена.

Нови роман Јелене Бачић Алимпић „Клетва“ можете пронаћи од понедељка 25. априла у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари delfi.rs, на сајту laguna.rs, као и на киосцима широм Србије.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА