Најновије

ПРЕВАРИО МЕ ДА СКИНЕМ ГАЋИЦЕ, ПРЕКРСТИЛА САМ НОГЕ: Шерон Стоун о oној сцени у "Ниским страстима"

Глумица Шерон Стоун један је од најдуговечнијих се*с симбола Холивуда, а све захваљујући филму "Ниске страсти" у којем игра фаталну жену. Сцена у којој прекршта ноге без доњег веша остала је многим мушкарцима у сећању, а Шерон је испричала како је до те сцене дошло - на превару.

Плавокоса глумица играла је до тада у неколико незапажених филмова и серија, потом је дошла улога у филму "Тотални опозив", али пошто је у њему "остала обучена", агент јој је рекао да је никада неће гледати као лепотицу и да ће добијати досадне улоге.

Шест недеља касније, Шерон је добила улогу у филму Пола Верховена "Ниске страсти". И управо ју је редитељ преварио да скине гаћице у култној сцени.

"Слагао ме је, и рекао да морам да скинем доњи веш јер рефлектује светлост. Убеђивао ме је да се ништа не види", испричала је Шерон Стоун пре две године. А сада је открила како је јавност реаговала на ту сцену.

"У петак је била премијера, у уторак сам кренула колима да покупим наочаре са диоптријом. И на црвеном светлу, људи су почели да ми се бацају на аутомобил. Други возачи трубе, а ја седим у малом БМW-у и мислим да ли смем да кренем ако имам неколико људи на хауби", рекла је она у интервјуу за "Си-Ен-Ен".

Шерон је доживљавала и веће непријатности, јер су фанови почели да је физички нападају када је виде.

"Са молби да ми не вуку ретровизор и бранике, почела сам да молим људе на улици да ми не цепају одећу и не чупају косу", присетила се она.

У другом интервјуу, Стоунова је казала да ју је посао глумице "обузео" али да сматра да се не одвија у фер свету.

"Жене у Холивуду би требало да буду само украси и да раде шта им се каже. Када сам схватила да ме мушкарци виде као застрашујућу особу јер говорим шта мислим, плакало ми се. Али играј, или излази са терена", рекла је глумица којој је недавно откривен тумор.

Колона оклопних возила Оружаних снага Украјине пробила се до главне линије одбране код Орехова

Извор: Мондо
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА