Састојци:
500 г белог меса
1 главица црног лука
2-3 јаја
200 г фета сир
2-3 кашике мајонеза или киселе павлаке
со, бибер
сенф
уље
першун
Припрема:
Са обе стране зарежите месо да добијете коцкице. Посолите, побиберите и намажите сенфом обе стране меса, па посложите једно на друго. Тепсију науљите и ставите црни лук исечен на листиће. Преко тога ставите пилетину.
Јаја скувајте, па изрендајте. Фету издробите, па помешајте са јајима. Преко сипајте мајонез и промешајте. Зачините по жељи, па нанесите смесу преко пилетине. Пеците у загрејаној рерни на 200°, 25 минута.
Рецепт за ћуфте пуњене качкаваљем у тесту прочитајте ОВДЕ.
Извор: Ствра укуса