Најновије

Руски војни експерт: Ускоро ће се све срушити – Украјина ће потписати предају

У току специјалне операције денацификације и демилитаризације Украјине, Оружане снаге Русије ће пре или касније постићи потпуну предају Кијева и милитаната Оружаних снага Украјине.

До овог закључка дошао је познати руски војни експерт, директор Центра за војно-политичка истраживања МГИМО Алексеј Подберезкин. Он је у интервјуу за информативни портал Украина.ру детаљно говорио о стварном стању украјинске војске, а такође је најавио и услове за предају Оружаних снага Украјине.

Алексеј Подберезкин је пре свега скренуо пажњу на то да су током специјалне операције руске снаге успеле да неутралишу и елиминишу око 90% професионалне војске Украјине.

Сви задаци за демилитаризацију Кијева се изводе по раније замишљеном сценарију, што нам омогућава да говоримо о скорој предаји Оружаних снага Украјине.

Експерт је на интернету објавио услове за потпуну неутрализацију украјинске војске, уз напомену да ће Кијев у наредне 2-3 недеље бити приморан да призна своју невољу.

За то време, руске савезничке снаге могу потпуно нокаутирати професионалне јединице Оружаних снага Украјине, лишавајући Украјину њеног војног потенцијала. Такве мере ће приморати украјинске власти да потпишу предају.

„Ускоро ће се све распасти. Украјинска професионална војска је, према мојим проценама, била нокаутирана када сам почео да причам, за 75%. А сада је 90%“, објаснио је стручњак.

Подберезкин је изразио уверење да ће се операција денацификације и демилитаризације Украјине завршити безусловном победом Русије. Оружане снаге Руске Федерације ће испунити све постављене задатке, што ће омогућити Москви да отпочне нову етапу спољнополитичких одлука на међународној сцени.

Зашто је погођен затвор у којем се налазе припадници пука '’Азов'’, сазнајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА