Најновије

Роман који је освојио свет „Тамо где ракови певају“ сада и са филмском насловницом

Примерак књиге "Тамо где ракови певају" са филмском корицом можете пронаћи на сајту vulkani.rs.

Роман продат у више милиона примерака, величанствена прича о нејасним и превртљивим границама између истине и лажи, добра и зла, и тајнама које љубоморно чувамо, светски бестселер Тамо где ракови певају ауторке Делије Овенс од сада је доступан на сајту вулкани.рс у новом редизајнираном издању, и то са оригиналном филмском насловницом.

Филм инспирисан овом светском издавачком сензацијом у наше биоскопе стиже 18. августа. Роман је адаптирала продукцијска кућа Рис Видерспун, режију потписује Оливија Њуман, сценарио Луси Алибар, а лик главне јунакиње Каје тумачи млада глумица Дејзи Едгар-Џоунс.

Девојчица неукротивог духа Каја Кларк одраста потпуно сама у колиби у мочвари, недалеко од мирног градића на обали Северне Каролине. Када израсте у девојку дивље, неухватљиве лепоте, привући ће пажњу двојице младића, а пред њом ће се наћи изазов новог, узбудљивог света љубави. Међутим, једнога дана полиција ће пронаћи беживотно тело усред мочваре, а локално становништво ће истог тренутка посумњати на тајанствену девојку. Гласине убрзо постају оптужбе, а сумње непорецива истина.
 
Након што је објављен 18. августа 2018, глумица Рис Видерспун уврстила је роман у свој књижевни клуб, што га је лансирало на врх листа бестселера. До марта 2019. књига је продата у више од милион и по примерака, а до јула 2020. тираж је износио скоро шест милиона. На листи бестселера Њујорк тајмса задржала се скоро две године.

Извор: правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА