Најновије

ВУЛИН ЗАБРИНУТ: Опет се спрема напад у Поточарима на Вучића!

БEОГРАД -Министар за рад Александар Вулин каже да је забринут за безбедност премијера Александра Вучића у Сарајеву.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

Он је додао да се нада да ће власти БиХ бити одговорније него пре годину дана у Сребреници, да ће више водити рачуна и спречити оног ко је некажњено покушао да убије Александра Вучића у Поточарима, да то покуша поново.
Он додаје да га радује изјава председавајућег Савета министара БиХ Дениса Звиздића да премијер Србије "долази међу пријатеље", посебно што је премијер Србије имао лоше искуство прошле годинер у Сребреници када је, како каже, исто долазио међу пријатеље. 
"Оно што ме највише плаши је што је прошло годину дана од покушаја убиства Вучића у Поточарима, а да немамо ниједно име, а покушај убиства је учињен пред камерама читавог света", рекао је Вулин за РТС. 
Како каже нада се да ће овај пут власти у БиХ бити одговорније, да ће више водити рачуна и "спречити било кога ко је некажњено покушао да убије Александра Вучића да то покуша да понови". 
На самиту у Сарајеву говориће се о економским потенцијалимаи заједничкој сарадњи, а Вулин каже да је то животна потреба свих људи на Балкану, а да је покитика премијера и Србије да будемо стабилни, да привлачимо инвеститоре, да будемо вредни нечијег улагања. 
"То без мира не може. Некада изгледа да је Србија усамљена у борби за мир и стабилност региона, али то је наша одговорност", нагласио је он. 
Додаје да није случајно што је Меркел примила Вучића два дана пред самит у Сарајеву, те да је тиме послала снажну поруку подршке Србији и свему што је урађено до сада. 
"Када вам каже да је задовољна како се развија економија Србије, да се види пад незапослености, да то није довољно да треба више радити, али да се иде у добром правцу. То је снажна политичка и економска порука коју сви веома добро разумеју. Није Србија увек имала раније такав третман", закључио је Вулин. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА