Најновије

"Државни врх мора да послуша став СПЦ и деведесет посто учесника у унутрашњем дијалогу о Косову и Метохији"

Народни слободарски покрет позива државни врх Србије да усвоји став Српске православне цркве везано за Косово и Метохију и да то буде полазна основа за израду нове преговарачке платформе и политике. Тим пре јер став СПЦ није ништа другачији од става преко деведесет процената учесника у унутрашњем дијалогу о КиМ, а који је управо инициран од стране власти, саопштио је Народни слободарски покрет.

Патријарх Иринеј и Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

- Ми смо дубоко свесни да ће власт трпети велике притиске оног дела међународне заједнице која жели да питање Косова реши као изолован случај и на штету Србије, али смо исто тако свесни да уколико власт не послуша Цркву и све нас који смо рекли НЕ трулим компромисима око Косова да то сигурно води у дубоку унутрашњу кризу која је много гора од свега што странци могу да нам ураде. Сходно томе, ми Слободари апелујемо на све друштвено и национално одговорне снаге да се припремимо на заједничку акцију како бисмо као друштво могли да издржимо озбиљне политичке потресе који предстоје шта год да државни врх одлучи око Косова – саопштио је Народни слободарски покрет.

Под којим условом би Вучић призао Косов, мада је то немогућа мисија, сазнајте ОВДЕ.

Kњига "Мрежни ратови" руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина диступна је у Србији и Републици Српској,...

Posted by Дневне Новине Правда on понедељак 23. април 2018.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Критика Драгољуба Жарковића о политике Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА