Најновије

Како је лек Инвермектин постао државни непријатељ број 1?

- Лек Ивермектин је изгледа државни непријатељ број 1. Након Беливука, смењује се са Дијаном Хркаловић на насловним страницам свих новина, и власти и опозиције, и Блиц и Данас. Зашто је један јефтин лек против паразита код људи за који је дата Нобелова награда 2015 толики проблем? - упитао је данас лидер Доста је било Саша Радуловић реагујући на кампању која се води у медијима против доктора који су препоручивали тај лек.

Саша Радуловић (Фото: Јутјуб)

- Ивермектин су примиле милијарде људи до сада без иједног смртног случаја без икаквих озбиљних нузпојава, нпр. слабљење срца или срчани и мождани удар. Студије показују да до 75% смањује смртност и хоспитализације, чак и пренос вируса – написао је Радуловић на Твитеру.

Он је упитао зашто то смета Кризном штабу у власти у Србији?

У Америци лекари који су у првим редовима борбе против корона вируса су ставили Ивермектин у препоручени протокол.

- Ивермектин није чудо које лечи корону, већ лек који помаже да се успори умножавање вируса у вашем телу и олакша имуном систему да га победи. Ивермектин јефтин, свима доступан, и безбедно користи широм света. Стотине милиона људи га користе. Нема ниједан смртан случај, нема чак ниједну озбиљнију последицу. А истраживања показују да значајно помаже посебно на почетку инфекције корона вирусом – написао је Радуловић.

Отворено писмо др Жујовића др Кону у коме га жестоко прозива погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА