Најновије

ОД СЛИКЕ КОЈУ ЈЕ ОБЈАВИО И ВУЧИЋ СЕ ТРЕСЕ: Свака кућа да набави оружје да се брани од криминалаца који су узурпирали власт

Некадашњи посланик Срђан Ного затражио је олакшавање процедутре за набавку оружја како би грађани могли да се бране од криминалаца и узурпатора власти.

Срђан Ного (Фото: Хелм Каст)

- Легализовати набавку оружја, да свака кућа може несметано да га поседује. После свега то нам се десило, то је неопходно, да народ може да се брани од криминалних одлука појединаца који су узурпирали власт – написао је Ного на Твритеру уз слику Стојанке Стојановић познатије као Бака Цока.

Бака Цога је убила инвеститора који је малтретирао њену породицу након што је годинама тражила заштиту од полиције коју није добила.

Популарност коју је стекла због овакве акције преплашила је и председника СНС и Србије Александра Вучића који је у својим изјавама и путем својих медија покушао да инсинуира да је Бака Цога “била егзекутор тајних служби” што се доказало као глупост и лаж. 

- Кад нам нападају на имовину, здравље, слободу, живот, породицу, децу, тада сви, без изузетка, имамо право на самоодбрану – написао је Ного који је са групом адвоката давао правну подршку Бака Цоки.

Група америчких конгресмена тужила Вучића због велике корупције, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА