Најновије

БОЈАН САВИЋ У ЦРВЕНОЈ ЗОНИ БАТАЈНИЦЕ: Направио ексклузивне снимке - ово је истина о овој болници (ВИДЕО)

Ковид болница у Батајници од свог отварања у јавности изазива контроверзе и око ње кружи доста негативних прича због чега многи пацијенти који морају да иду у болницу нарадије би заобишли Батајницу. Један од њих је био и Бојан Савић из Грађанске патроле који је због тешких упала плућа морао у болницу, иако је желео да избегне Батајницу то је једина болница у којој је било места.

Бојан Савић испред Батајнице (Фото: Јутјуб)

По изласку из црвене зоне Батајнице Савић је објавио видео који баца тотално другачије светло на овај медицијски центар. Он је након 12 дана проведених у Батајници одбацио све теорије завере које круже ове болнице. 

Према његовим речима то је савремена болници са најбољом медицинском опремом и са медицинским особљем које се борило за сваки живот. Он је рекао да су му доктори спасили живот у Батајници, а да је видео бројне случајеве пожртвоване борбе за најстарије пацијенте.

- Ови људи овде што раде су хероји. Шта сам ја овде видео у 12 дана, какво пожртвовање од доктора састављених са свих страна, уједињних да помогну људима. Не дам ником да прича ништа против њих – рекао је Савић додајући да је у њеоговој соби умрло четири пацијента док је тамо боравио.

Он је у свом видеу објавио неколико снимака из саме болнице како доктори реанимирају или спашавају друге пацијенте.

- Не мојте да причате како доктори убијају људе – рекао је Савић.

Погледајте шта је снимио у болници:

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА