Најновије

ЈОКИЋ ШОКИРАО АМЕРИКУ, НИСУ ЗНАЛИ ДА СЕ ОВО СМЕ: Учи их кошарци, искористио је правило којег се мало ко сећа! (ВИДЕО)

Никола Јокић је одиграо сјајан меч против Минесоте на домаћем терену, али то није било довољно за победу. Иако је центар из Сомбора уписао 32 поена, 9 асистенција и 8 скокова уз сјајног Ентонија Едвардса и помоћ Карла Ентонија Таунса, Мајка Конлија и Наза Рида Минесота је дошла до победе. 

Ипак Јокић је још једном одушевио својим потезима, а један од њих јеи ролинг испод коша који је на крају преварио најбољег шестог играча лиге Наза Рида. Дошао је до поена на крају Јокић, а бацио је Американце у ребус. Да ли сме да се уради оно што је он урадио, тј. да ли је можда правио кораке? 

"Јокић демонстрира легални потез на једном нози. Немојте да заборавите да можете да подигнете ногу на којој пивотирате ако шутирате или додајете све док се она не спусти до завршетка потеза. То је тако на свим нивоима кошарке", написао је један корисник твитера како би објаснио ситуацију. Погледајте о чему се ради: 

Иако је одиграо сјајан меч Никола Јокић ипак није могао да осигура свом тиму победу, а у наредном мечу у Колораду мораће Нагетси до победе ако желе да имају прилику у овој серији. Ипак, знали су да ће бити тешко што је Јокић недавно и најавио. "Мислим да су сјајно уклопљени, надам се да неће да нас почисте. Када је Тим Конели направио тај трејд сви су му се смејали. Ипак направио је сјајан тим и мислим да му треба одати признање за то. Наравно ту је и стручни штаб који успева да направи тим који функционише. Имају одговор на све, када се против њих игра са ниском и са високом петорком. Могу све да ураде и врло су опасан тим. Надам се да ми можемо да им урадимо нешто у наредним утакмицама", искрен је био Јокић.

Русија узима све ово?! Француски пуковник шокирао уживо на ТВ: Часов Јар је тек почетак, следи катастрофа...(ВИДЕО)

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА