Најновије

АТОМСКА БОМБА ПУТИНА!!! Бајденов син је зарадио огроман новац у Украјини док му је тата био потпредседник САД!

Руски председник, Владимир Путин хитно се огласио поводом оптужби да син Америчког кандидата за председника, Џоа Бајдена има тајне договоре са Русијом.

Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин је рекао да Хантер - Бајденов син, уколико је и имао неке послове у Украјином, то нема везе са Русијом. Владимир додаје да не види ништа криминално у томе што је Хантер зарадио велики новац.

- То се не тиче нас. Тиче се Украјине и Америке - кратко је рекао Путин. 

Бајденов син постао је један од чланова одбора највеће компаније за гас у Украјини, убрзо након државног удара у Украјини и док је његов отац био потпредседник Америке, током 2014. године. Он је остао у одбору док му мандат није истекао, све до 2019. године. 

Ово никоме није сметало, све док садашњи председник Доналд Трамп није оптужио свог противкандидата, Џоа Бајдена да његов син сарађује са Украјином, па чак и да притиска Кијев да распирује сукоб. 

На финалној председничкој дебати Трамп је оптужио Бајдена и целу његову породицу да су на основу послова у Украјини зарадили богатство.

Путин је тада на Трампове тврдње, да је Бајден зарадио много новца преко Русије рекао само да нема коментар. Он је такође додао да није упућен у то да Бајденов син има икакве везе са Јеленом Батурином, удовицом покојног руског мајора. Ова удовица је једна од најбогатијих жена у Русији, а покренула је свој сопствени бизнис, док је наког тога основала фондацију. 

Она има доста пословних веза, самим тим што је милионерка, али да не постоје докази да је у контакту са Хантером Бајденом. Путин каже да је са њом увек имао стриктно послован однос и да се међусобно поштују.

"Вучића је неко уплашио, што председнику не сме да се деси". Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА