Најновије

ДАМЊАН КНЕЖЕВИЋ: Мој одговор службама безбедности! Ево шта замерам Ногу (ВИДЕО)

Гост у емисији "Интервју" био је лидер Народних Патрола и иницијативе "Нема предаје Косова и Метохије" Дамњан Кнежевић. У емисији се говорило о бројним проблемима у Србији, гост је открио детаље о случајевима насиља миграната над становницима Србије у Београду и пограничним местима.

Дамњан Кнежевић. (Фото: Јутјуб)

„Ситуација је веома забрињавајућа, ми у Београду виђамо мигранте у прилично алкохолисаном стању, а полиције је веома мало и појави се само кад се деси неки већи инцидент као пре неколико дана када је избоден дечко од 16 година код Калемегдана. Он је био сам, а њих двојица, тражили су му новац, јурили га и на крају уболи ножем у бутину. Замислите када се то дешава у центру Београда, како је тек у провинцији! Када нас је више и видимо пијане мигранте у проблематичној групи, улазимо с њима у разговор чисто да виде да смо ту и одустану од намере да неког нападну. Ко зна колико смо тако напада тако спречили? Али тада су кренули и напади на нас од стране мејнстрим медија који су по мени најодговорнији за ову ситуацију, уз наше политичаре, наглашава Дамњан.

Гост наглашава да нису сви мигранти насилни, већ да и они често трпе насиље од стране других миграната, углавном криминалаца.

„Ко је насилнике пустио у нашу земљу? У Србији је највише миграната из Авганиста и Пакистана, али доста их је и из Курдистана, Јордана, Марока, Алжира.. Било је неколико убистава између миграната, а они су нам рекли да највише имају проблема са Авганистанцимна. Мени је Хрват новинар једне руске агенције објаснио да је то зато што је Пакистан и Авганистан пустио своје криминалце из затвора да их не би издржавали, убацио их у мигранстку руту, значи најгори шљам. Њих нико не кажњава овде шта год да ураде, тужилаштво их не процесуира, то је потписано споразумом у Маракешу од стране министра Ђорђевића, а одговорни су и Брнабић и Вучић. Мигранти праве огромне проблеме у пограничним местима где је старо становништво, Вулин се хвалио да су у једном селу похватали 450 миграната, а прећутао је да их је у том селу 2.000 и да њихови босови одлучују кога ће да купе, а кога неће. Војска је нереде у мигрантским центрима за време полицијског часа, решавала преко тих њихових босова који држе контролу. Неки мигранти су нам признали да се смрзавају на улици јер нису безбедни у мигранстким центрима од својих“.

У емисији се говорило и о вакцинацији против корона вируса, јачању имунитета, о јулском устанку и нередима на улицама, о домаћој политици и политичарима, служби безбедности, о Косову и Метохији…

Арапска војна сила послала армију на границу, већ има мртвих, држава у опасности! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Србин Инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА