Најновије

КАДА СНАГА СРЕТНЕ БРЗИНУ: POCO представља два флегшип телефона „Права звер“ POCO F3 и POCO X3 Pro

Уз врхунске процесоре, екран и квалитетан звук POCO Ф3 нуди моћне перформансе и забаву, док је POCO X3 Pro свеобухватна надограња по мери прилагођена гејмерима.

POCO X3 Pro. (Фото: Јутјуб)

POCO Global је данас представио два флегшип телефона – „Права звер“ POCO F3 и нови POCO X3 Pro

Са Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G  мобином платформом, POCO F3 привлачи пажњу као најдоминантнији уређај бренда до сада. POCO F3 је такође опремљен 6.67" Е4 AMOLED DotDisplayom-ом са брзином освежавања од 120Hz, као и Dolby Atmos® аудио технологијом. Моћан али танак и лаган, POCO F3 је у лиги са врхунским флегшип моделима.

POCO F3 Pro задржава врхунске карактеристике због којих је његов претходник постао врхунски избор за гејмере и техничаре, али се може похвалити још бољим перформансама са једном од најснажнијих 4G мобилних платформи тренутно на тржишту: Qualcomm® Snapdragon™ 860 мобилном платформом. Са надограђеном брзином, капацитетом за складиштење и опцијом RAM-а, POCO X3 Pro подиже искуство гејминга на ниво без премца по овој цени.

"Од 28. фебруара 2021. године, ПPOCO је испоручио укупно 13 милиона паметних телефона од почетног представљања POCO F1 2018. године. А конктретно глобалне испоруке само POCO X3 NFC премашиле су 4 милиона уређаја у року од 7 месеци”, рекао је Кевин Кју, шеф POCO Global-a. “Овог пута наставићемо POCO-ов успех доносећи вам тачно оно што вам треба и више."

“Узбуђени смо што подржавамо POCO у представљању два невероватна нова производа, POCO F3 и POCO X3 Pro, који укључују Snapdragon 870 односно 860. Ове платформе су дизајниране да пруже моћна искуства повезивања, повишеног гејминга и бриљантне могућности камере за подршку врхунског искуства мобилног телефона за кориснике широм света”, рекао је Кедар Кондап,  потпредседник за управљање производима, Qualcomm Technologies, Inc.  

POCO F3 – Прафа звер

Зверске перформансе: Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G мобилна платформа POCO F3 игра у великим лигама са најснажнијим уређајем бренда до сада, а покреће га Snapdragon 870 5G мобилна платформа. Уређај карактерише надограђени Qualcomm® Kryo™ 585 CPU такт основног језгра брзине до 3.2 GHz, што је водећа брзина такта основног језгра у индустрији. Уз ултра брзи Qualcomm® Adreno™ 650 GPU, POCO F3 пружа врхунско искуство гејминга. Упарен са LPDDR5 RAM и UFS 3.1 складиштем, флегшип поставка гарантује веће брзине читања и писања за мултитаскинг. Побољшане перформансе отелотворене су у његовом високо ефикасном 7нм процесору, као и у LiquidCool Technology 1.0 Plus који омогућава уређају да постигне трајне врхунске перфомансе. 

POCO F3 задовољава све најновије стандарде у повезивању, са Snapdragon X55 5g Modem-RF системом за муњевито 5G повезивање* са подршком за већину глобалних мрежних опсега. Уређај такође подржава Wi-Fi 6, стављајући га у ранг са врхунским паметним телефонима.

Звер 6.67" AMOLED екран и врхунски дизајн

Висока брзина освежавања од 120Hz POCO F3 пружа невиђену глаткоћу приликом гејминга на великом AMOLED екрану од 6.67". Ова звер такође има једну од најситнијих тачака у индустрији са само 2.76mm. Поред тога, брзину узорковања на додир од 360Hz и фино подешени алгоритам додира омогућава телефону да изузетно брзо реагује на додир прста. MEMC техонологија, додајући до 60fps, додатно побољшава глаткоћу видео садржаја. HDR10+ сертификовани екран, заједно са True Display и True Color карактеристикама, пружа заиста угодно искуство гледања уз живописне и тачне боје. Штавише, надограђени Е4 материјал доноси врхунску осветљеност екрана на 1300 нита и помаже у смањењу потрошње енергије за 15% у поређењу са Е3 материјалом претходне генерације.  

Направљен од неклизајућег материјала и танак само 7.8mm и 196 грама тежак, уређај се осећа угодно и сигурно у руци. У исто време, Corning® Gorilla® Glass 5 и на предњој и на задњој страни даје телефону чврсту заштиту.  

Зверска забава уз Dolby Atmos®, троструко подешавање AI камере и још много тога

Са поставком двоструког звучника са доњим главним звучником и секундарним звучником на врху, POCO F3 производи врхунски звук високе дефиниције. POCO F3 је први уређај овог бренда који поседује технологију звука Dolby Atmos®**, подижући квалитет звука за потпуно уживање у гејмингу, видео записима и музици, без обзира да ли слушате крож слушалице или уграшене звучнике.  

"Ми у Dolby-у, радујемо се представљању POCO F3 серије, јер не само да смо одушевљени што смо проширили изванредно Dolby Atmos искуство на паметне телефоне из POCO-а, већ смо и поносни на спектакуларни POCO-а који је омогућио врхунско искуство на POCO F3” рекао је Махеш Балакришнан, потпредседник за аудио пословање, Consumer Entertainment Group у Dolby лабораторијама. 

Троструко подешавање AI камере POCO F3 И безброј иновативних функција камере помажу у откривању вештина фотографисања. Задње камере састоје се од главне камере од 48MP са 1.6 милиметарским 4у1 великим пикселом, ултра широког сочива од 119° И телемакро камере од 5MP која подржава ауто фокус од 3cm до 7cm. Ова фино подешена комбинација омогућава запањујуће слике високе резолуције и детаљне слике, што знатно побољшава свестраност камере. Предња камера од 20MP такође подржава селифе у ноћном режиму. 

За разлику од већине паметних телефона са два микрофона, POCO F3 има поставку са три микрофона и долази са Audio Zoom функцијом. Приликом снимања видео записа, наменски трећи микрофон са задње стране омогућава уређају да “зумира“ звук заједно са сликом, снимајући јасан звук удаљених сцена и знатно побољшани пријем звука током снимања. У међувремену, линеарни хаптички мотор X оси пружа кратке, оштре вибрације да би употпунио флегшип искуство. 

POCO F3 се напаја из не тако обичне батерије. Батерија од 4,520mAh (typ) пуни се муњевитом брзином захваљујући Middle Middle Tab (ММТ) технологији која ефикасније усмерава електричну струју у уређај. Са брзим пуњачем од 33W у паковању, уређај се може напунити до 100% за само 52 минута***.

POCO F3 долази у три боје, Аrctic White, Night Black и Deep Ocean Blue. Долази са две варијанте складишта - 6GB + 128GB анд 8GB + 256GB. 

6GB + 128GB: Препоручена малопродајна цена од €349 путем званичних канала е-трговине. 

8GB + 256GB: Препоручена малопродајна цена од €399 путем званичних канала е-трговине. 

Оба ће бити доступна за куповину путем интернета већ од €299, односно €349.

Доступност производа детаљне и информације о продаји у вашем региону потражите на po.co.

POCO X3 Pro – Тачно оно што вам треба и више

POCO X3 Pro одликује се флегшип перформансама, уз Qualcomm® Snapdragon™ 860, једну од најснажнијих 4G мобилних платформи тренутно на тржишту. Ова платформа садржи Кryo™ 485 CPU која се може похвалити 7nm технологијом обраде за врхунске перформансе до 2,96GHz, заједно са Адрено™ 640 ГПУ за побољшани приказ графике. У овој комбинацији, платформа вам омогућава уживање у изузетно глатком, висококвалитетном гејмерском искуству, чак и када играте 3D игре са високим подешавањима. 

Уз побољшани UFS 3.1, уређај нуди већу брзину читања и писања, тако да не морате дуго чекати да бисте учитали датотке, игре и апликације. Уређај такође поседује LiquidCool Technology 1.0 Plus – расхладно решење упаковано у увећану бакарну топлотну цев и више слојева графита који заједно раде на смањењу топлотног капацитета уређаја.

Муњевите реакције – Супер глатки приказ и јединствени дизајн за врхунско играње

POCO X3 Pro задржава запањујући 6.67" FHD+ DotDisplay са брзином освежавања од 120Хз и брзином узорковања на додир од 240Hz, осигуравајући супер одзивно искуство гејминг са малим кашњењем. Екран користи DynamicSwitch за оптимизацију брзине освежавања за различите апликације. Екран POCO X3 Pro има надограђену заштиту са Corning® Gorilla® Glass 6.

Најновији уређај истиче се префињеним дизајном са три нове привлачне боје. 3D закривљена леђа привлаче пажњу са завршницом која прелепо хвата светлост под различитим угловима, трендy изглед који се елегантно уклапа са смелим POCO логотипом и вертикалном завршном линијом “пругом која пролази кроз средину. Такође, POCO X3 Pro има лако доступан и тачан бочни сензор отиска прста.

Останите у игри – Изузетно дуго трајање батерије и брзо пуњење од 33W

Опростите се од нервозе око празне батерије – POCO X3 Pro је опремљен батеријом ултра великог капацитета 5.160мАх (тyп) и нуди трајање батерије до два пуна дана***. Уграђена MMT технологија и брзи пуњач од 33W у паковању осигуравају да се уређај пуни муњевитом брзином. 

Двострука поставка горњег и доњег звучника пружа запањујући флегшип ниво звука за стримовање и гејминг, који је упарен са живахним вибрацијама генерисаним прецизно подешеним линеарним мотором З-осе уређаја, направљеним за задовољавајуће играње.

Ухватите тренутак – детајне слике уз подешавање четвороструке камере

POCO X3 Pro је као ваш џепни видеограф са потпуним подешавањем задње четвороструке камере и безбројем значајних функција камере. Главна камера од 48МП која подржава 1.6ум 4у1 супер пикселе омогућава јасне и запањујуће детаљне слике. Ултра широк објектив камере од 119° нуди ноћни режим тако да се прекрасни снимци пејзажа или групне фотографије могу снимити чак и у условима слабог осветљења. Макро камера и сензор дубине нуде додатну свестраност и могућности камере.

POCO X3 Pro, са три боје Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze, долази у две варијанте - 6GB + 128GB и 8GB + 256GB. 

6GB + 128GB: Препоручена малопродајна цена од €249 путем званичних канала е-трговине. 

8GB + 256GB: Препоручена малопродајна цена од €299 путем званичних канала е-трговине. 

Оба ће бити доступна за куповину путем интернета већ од €199 односно €249.

Доступност производа детаљне информације о продаји у вашем региону потражите на po.co

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА