Најновије

"Први пут": Роман намењен онима који су на корак од уласка у свет одраслих!

Роман "Први пут" је идеална препорука за тинејџере и читаоце који су на корак од уласка у свет зрелих и одраслих љубитеља књиге, али и за све оне који уживају у романтичним, љубавним причама. Настало из пера Камерон Ланде, ово дело је преведено на неколико светских језика. Без обзира на језик, разумљиво је свима, јер говори о универзалним темама као што су прва љубав и прва пријатељства, али и колико је важно да их сами бирамо.

Фото-Вулкан

Камерон Ланд пише романе за младе, а Њујорк тајмс је њену нову књигу окарактерисао као „реалистичну, забавну, искрену...“ 

Испрва је изгледало као сјајан план. Кили је управо напунила осамнаест година и једина је у свом друштву која још није урадила оно. Жели да то буде са неким коме верује, и ко јој се заиста допада.

Проблем је што све дечаке из своје школе познаје одувек, и зато јој је мало тешко да се заљуби у типа којег је гледала како једе воштане бојице у вртићу. Зато не може да поверује у своју срећу када упозна невероватно згодног дечка. Дин не само да изгледа као да је сишао са филмског постера већ и вози мотор, флертује са лакоћом, а можда му се чак и она допада.
Али Дин је већ на колеџу, а Кили је сигурна да ће је откачити када схвати колико је неискусна. Тада јој на памет пада нови план: њен пријатељ од детињства, Ендру, никада је не би повредио или изневерио, а очигледно је био са довољно девојака да може да јој објасни шта треба да ради. Наравно, овај план може да успе једино ако Ендру и Кили остану пријатељи, само пријатељи, па ће се ствари мало закомпликовати.

Лепота свега што нам се дешава први пут и проблеми у одрастању лакше се разумеју уколико им се приступи на искрен и ведар начин, о чему говори књига "Први пут". Роман можете поручити путем сајта www.vulkani.rs. 
 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА