Најновије

Не пропустите: Oдличан акциони трилер "Нiko" стиже у наше биоскопе 22. априла!

Oдличан акциони трилер "Нiko" стиже у наше биоскопе 22. априла, у дистрибуцији Тарамаунта.

Фото-Тарамаунт

У филму "Нико" добитник Емија Боб Оденкирк (Better Call Saul, The Post, Nebraska) глуми Хача Мансела, потцењеног и занемареног оца и супруга, који прима понижавајуће ударце у браду и никада не узвраћа.

Када једне ноћи два лопова уђу у његову кућу у предграђу, Хач одбија да брани себе или породицу, у нади да ће спречити озбиљно насиље. Његов син тинејџер Блејк, разочаран је у њега, а супруга Бека изгледа да се само повлачи још даље.

Последице инцидента подударају се са Хачијевим дуго тињајућим бесом, покрећући успаване инстинкте и шаљући га на брутални пут који ће открити мрачне тајне и смртоносне вештине. У најезди песница, пуцњаве и шкрипућих гума, Хач мора да спаси своју породицу од опасног противника кога игра славни руски глумац Алексеј Серебрјаков, и буде сигуран да га више никада нико неће потценити као да је нико.


Овај напети трилер моћи ћете да погледате у биоскопима: Синеплекс Ушће, Синеплекс 4Д Делта Сити, Синеплекс БИГ, Синеплекс БЕО, Синеплекс Галерија, Рода, Таквуд, Сине Гранд Раковица, Комбанк Дворана, СинеСтар Ада мол, Фонтана, затим у Новом Саду у Арени Синеплекс Променади, СинеСтар, у Крагујевцу у Синеплексу Плаза, у Нишу у Синеплексу Ниш, Вилин Град Ниш, Сине Гранд Ниш, у Зрењанину у СинеСтар Зрењанин, у Панчеву СинеСтар Панчево, затим у Суботици у биоскопима Еуросинема, и Абазија, поред ових градова то можете учинити и у Сомбору у Екран биоскопу, у Краљеву у Кварт биоскопу, у Ужицу у Арт биоскопу, у Чачку у Дому културе, у Лесковцу у оквиру Лесковачког културног центра, затим у Културном центру Горњи Милановац, Културни центар Нови Пазар, Центар за културу Пожаревац, Културни центар Врњачка Бања, Дом културе Трстеник, Културни центар Врбас, Центар за културу Ковин, Стара Пазова, Центар за културу Инђија, Синеплекс Приштина, Кино АБЦ, Синеплекс Призрен, Синемарине  такође у Призрену, затим у Црној Гори у Делта Ситију, Џаднус Синеплекс Будва и ЈУ Центар за културу Котор.
 

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА