Најновије

КАКАВ НАПАД ЗВЕЗДА ИМА! Само је један клуб испред црвено-белих у Европи! Оставили иза себе Бајерн и остале гиганте

Једна од најубедљивијих победа Црвене звезде у сезони остварена је у недељу против Златибора! Шампиону Србије су сада на конту две "стотке" па последња два кола дочекују са 102 освојена бода и 104 постигнута поготка! Импресиавн учинак чете Дејана Станковића!

Иванић (Фото: Јутјуб)

Звездини играчи сада имају прилику да постану прва генерација која је освојила шампионски трофеј без пораза, као и да надмаше клупски рекорд по броју бодова постављен када је тренер био Славлојуб Муслуин у сезони 1999/00, чак 105 бодова!

Звезда би могла да оствари и најбољи резултат на светком нивоу и да годину заврши као најефикаснији клуб у Европи!

Шампион Србије је у овом моменту други по ефикасности иза Ајакса. Холандски клуб је на 32 сусрета постигао 96 погодака, односно у просеку три по мечу, па је мало бољи од црвено-белих! Бајерн из Минхена је трећи, док је четврти на листи Ренџерс са 85 погодака и просеком!

Ако би Звезда успела да освоји бодове и против ОФК Бачке и Металца не би постала прва генерација која је првенство окончала без пораза јер је то претходно успела у сезони 2007/08, међутим тада није била шампион!

Најбољи стрелац тима је Мирко Иванић са 15 погодака, а један мање гол дао је Александар Катаи! Милан Павков је дао 12, а  Ел Фарду Бен 10!

Звезди је потребно да на два сусрета постигне 10 погодака да би сезону завршила са просеком од три поготка на 90 минута и престигну Ајакс, али тим Душана Тадића очекују изазови током којих ће моћи да поправе или, како се надају навијачи Звезде, покваре учинак!

Док је цео Пољуд грцао у сузама због Тита један фудбалер Звезде је умирао од смеха. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА