Најновије

ПУТИН И БАЈДЕН ДЕЛЕ СВЕТ! После овог договора ништа више неће бити исто, процурели детаљи пакта Русија-САД!

Руско-амерички самит, који ће се ове године одржати у Женеви, у јуну, омогућиће Москви и Вашингтону да разговарају о најважнијим питањима међународне агенде, као и да утврде главне аспекте формирања новог светског поретка.

Бајден и Путин (Фото: РИА)

Познати руски политиколог, члан Савета за међунационалне односе председника Русије Богдан Безпалко дошао је до овог закључка предлажући које ће теме бити покренуте током билатералних преговора.

Безпалко је детаљно говорио о фазама преговора, а такође је објаснио како лидери Русије и Сједињених Држава намеравају да реше глобалну геополитичку слагалицу.

Богдан Безпалко је пре свега рекао да ће на састанку, председници Русије и Сједињених Држава, Владимир Путин и Џозеф Бајден, разговарати о питањима у вези са формирањем новог светског поретка, као и да ће решавати питања глобалне доминације у светској арени, ограничавајући сфере утицаја.

Разговори ће се дотаћи ситуације у Сирији, Белорусији и Украјини. Такође, лидери две земље неће заобићи питања у вези са ситуацијом у Африци, Јужној Америци и Средоземном мору.

Вашингтон ће покренути проблем сарадње Москве и Пекинга, као и економског партнерства и финансијске сфере.

- То јест, овде су Белорусија, Украјина и Донбас само елементи универзалне светске слагалице о којој ће се разговарати у целини.

Енергетски токови, трговинска питања, економска питања, доларски систем, међународни монетарни систем, зајмови - о свему томе ће се разговарати, са циљем поделе сфера утицаја - резимирао је Безпалко.

Једно је сигурно, свет више није исти као што је био док је Америка доминирала. Сада је дошло друго време и то Америка зна.

Испаљена ракета на руски извиђачки авион. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА