Најновије

СВЕ МИЉАНИНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ: Била је бомба, а онда се угојила! Имала је 105 кг, ошишала се на ћелаво и за све је кривила њега (ФОТО)

Миљану Кулић смо од 2015. године до сада гледали у разним ријалити програмима, а од тада је њена килажа варирала, а недавно се у ријалити програму "Задруга 4" Кулићка одлучила на драстичан потез - ошишала се на ћелаво.

Миљанине фазе (Фото: Јутјуб)

Миљана Кулић открила да се након прве сезоне ријалитија "Парови" у којима је учествовала угојила 30 килограма, али да за то постојао добар разлог.

Њена нова фигура тада је била предмет разних коментара на друштвеним мрежама. Она им је тада запушила уста објаснивши да је за њено убрзано гојење крива терапија коју јој је преписао психијатар.

"Угојила сам се тридесетак килограма. Мислим да је најбитније да умем да носим све те моје килограме и да са њима изгледам лепо. Можете само да замислите како ћу изгледати када смршам 30 килограма, пошто планирам да радим на себи за време боравка у вили, тренираћу и повешћу рачуна о исхрани", рекла је Миљана тада са домаће медије.

Она после изласка из ријалитија није водила рачуна о свом изгледу, па је тако увек варирала са килажом.

У ријалити програму Задруга, Миљана је ушла у емотивни однос са Лазаром Чолићем Золом, а по изласку из "Задуге 3 " Миљана се драстично угојила и имала је преко 105 килограма.

"Погледајте на шта личим, имам 102 килограма, ја сам дебља него икад у животу", рекла је Миљана тада и додала:

"Била сам непокретна и имала сам болове у кичми, разумем вас све. Желим да се посветим себи и одем на ласерску липосукцију", рекла је Миљана која је пре тога признала да је све време јела брзу храну, палачинке и пице, као и да јој је кућа изгледала као ћумез.

Миљана је након Задруге 3 ушла у нову сезону, где је обећала свима да ће смршати. Она је у више наврата поносно показивала вишак килограма и без стида се скидала у купаћи, а како је дошао крај ријалитија може се приметити да је Миљана знатно смршала у односу на почетак.

Такође, Миљана се у ријалитију ошишала на ћелаво и почела је да носи перике, а њен потез је изненадио многе.

Голе груди Мине Врбашки погледајте ОВДЕ.

Извор: Курир
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА