Најновије

ОЧУХ ПОКУШАО ДА ЈЕ СИЛУЈЕ, СЕСТРУ ЈОЈ ЈЕ ЉУБАВНИК ЗАДАВИО И УБИО ЖИЦОМ: Језива прича победнице "Парова"

Победница девете сезоне ријалитија "Парови" је Наташа Пајовић, гледаоцима позната као "правна плавуша".

Победница Парова (Фото: Јутјуб)

Ријалити-такмичарима се представила као факултетски образована, те је у више наврата истакла како је завршила Правни факултет. Њен учешћа у више сезона "Парова" обележиле су љубавне романсе, али и драматичне свађе и раскиди.

Пајовићева је била у вези са ријалити-цимером Страхињом Трајковски и Милутином Радосављевићем Милијем. Обе везе су прекинуте, а Наташа је тврдила да ју је Страхиња злостављао након изласка из ријалитија.

Међутим, веза са Марком Перовићем је опстала до самог краја. Двоје становника земунске виле често су се свађали, али и мирили пред милионским аудиторијумом.

Оно о чему се писало и о чему је Пајовићева нерадо говорила је њена породична драма. Учесница ријалитија признала је да је одрасла са мајком и сестром, отац јој је рано умро, а онда је доживела прави пакао када је очух покушао да је силује.

"Одрасла сам са старијом сестром и са мајком. Мама ми је са 10 година рекла да ми је отац умро, имао је излив крви на мозак. Остала је удовица са 24 године, отац је имао 44. Моја мајка не прича много о њему јер ју је то јако болело. Преудала се када сам ја имала 15 година. Мама је после затруднела, ја сам била пресрећна јер ми је увек жеља била да имам млађег брата. Иначе, мој бивши очух све време излази и улази у затвор. Он је 2012. покушао убиство моје мајке и мог брата, његовог сина", рекла је Наташа својевремено, па додала:

"Све је било океј, ми нисмо знали шта се дешава. Ја годину дана нисам била кући. Имала сам стресну ситуацију, тај човек Радиша, он је лечени алкохоличар. Он моје другарице није гледао као другарице, а ни мене као ћерку. Око три у ноћ сам спавала, он је ушао у кревет и покушао силовање, али није успео. Он је рекао да лажем, али полиција је поверовала њему. Ја сам се покупила и отишла, а мајка је остала са њим. Мир сам проналазила само у манастирима, вера ми је помогла. Сваки могући пост постим. Мој брат ни са ким није причао, када сам дипломирала причала сам са њим корак по корак. Сада има 17 година, јако ми је било тешко да дођем овде и да га оставим. Не знам шта је тај човек покушао да уради, али мислим да је он крив за то. Једина ја не желим да га држим у кући, једина се надам да може да оздрави", рекла је Наташа.

"Ја не знам колико моја мајка има кривичних пријава против њега, ми смо га издржавали, он апсолутно ништа никад није радио", истакла је Пајовићева тада.

Страшнији део биографије победнице девете сезоне "Парова" тиче се убиства њене сестре. Драгану Пајовић усмртио је љубавник Југослав тако што ју је задавио жицом за сушење веша.

"Сестра Драгана је завршавала српски језик и књиженост, била је апсолвент, остао јој је један испит и радила је у једном кафићу. Вече пре него што је убијена ми је послала поруку: 'Не брини се, секо, отарасила сам се будале. Отишао је за Немачку'. Знали смо да је она у вези са ким не треба да буде, то је човек који је био опседнут њом", испричала је по уласку у осму сезону "Парова" Наташа.

После скандала са Такијем, Јањуш ни у лудилу неће са Мајом! Више о томе читајтеОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА