Најновије

Ђукановић о јачању национализма у комшилуку и “пропадању државе”

Национализам поново дивља у нашем суседству, па је зато важно да имамо јак фронт отпора, поручио је лидер ДПС-а Мило Ђукановић.

Mило Ђукановић (Predsednik.me)

Он је казао да тај фронт отпора чини партија попут оне коју води.

Јуче је одржана завршна конвенција ове партије у Петњици, са које је поручено да је последњих 15 месеци било време пропадања државе, те да се не сме дозволити да се даље губи време већ је потребно учинити све како би се Црна Гора вратила на прави колосек.

Председник ДПС-а Мило Ђукановић је истакао да никада у новијој историји Црне Горе није било мање поштовања Устава, да никада није било таквог непоштовања закона и мање транспарентности у раду државних институција.

– На плану здравствене заштите добили смо катастрофалне резултате. Имамо рекордну незапосленост, а само у периоду од јануара до августа ове године изгубљено 30 хиљада радних места у односу на исти период претходне године. Ова Влада је успела да угрози грађански и секуларни карактер Црне Горе, мултиетничку демократију и европски пут наше државе, чему најбоље сведочи извештај Европске комисије – рекао је Ђукановић.

Председник ДПС-а је поручио да имамо искуство са недобронамерном влашћу, која није посвећена црногорским државним интересима.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА