Најновије

БАКИР ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ! Изетбеговић се састао са генералима: „Стављамо се на располагање!“

Заменик председавајућег Дома народа Парламентарне скупштине БиХ Бакир Изетбеговић састао се данас са представницима Удружења генерала Босне и Херцеговине.

– Заједнички је истакнута важност пружања институционалног одговора на актуелне изазове и пријетње са којима се држава суочава, те јачања капацитета државних институција. Представници Удружења генерала БиХ су нагласили да се у пуном капацитету стављају на располагање институцијама БиХ. Упознали су Изетбеговића са намјером да се у наредном периоду састану са представницима свих пробосанских политичких странака – саопштено је из СДА.

Додаје се да је Изетбеговић поздравио позив Удружења генерала БиХ за успостављање јединственог политичког фронта свих пробосанских парламентарних странака по питању заштите интереса државе БиХ.

Састанку су присуствовали предсједник Удружења генерала БиХ Ризво Плех, замјеник предсједника Сулејман Врањ, генерални секретар Садик Клинић, генерали Џемал Мердан, Неџад Ајнаџић, Исмет Алија, Енес Хусеиновић и Мустафа Полутак, те предсједник Заједничке комисије за одбрану и сигурност Парламентарне скупштине БиХ Асим Сарајлић.

 

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА