Најновије

ЈОКИЋ ИСКЉУЧЕН! Денвер изгубио, 2:0 за Голден Стејт (ВИДЕО)

Кошаркаши Денвер Нагетса поново су поражени од Голден Стејт Вориорса, а српски центар Никола Јокић је искључен.

Фото: Јутјуб

Голден Стејт Вориорси су резултатом 126:106 победили Денвер Нагетсе и повели са 2-0 у серији пре него што се све пресели у Колорадо.

Актуелни МВП Никола Јокић, меч је завршио пре времена пошто је искључен због две техничке грешке и укупно уписао 26 поена, 11 скокова, 4 асистенције, 2 блокаде, 1 украдену и 3 изгубљене лопте.

Голден Стејт Вориорси су у СБДС Ери (Смалл Балл Деатх Сqуад) били чувени по одличном шуту за три поена, брзој кошарци и невероватно ефикасној трећој четвртини.

Све то смо могли да видимо и у ноћи иза нас када је Денвер прегажен у Сан Франциску, а опет су међу главним играчима били Стеф Кари, Клеј Томпсон и Дрејмонд Грин.

Као и у мечу број 1, Нагетси су одлично играли прву четвртину углавном на крилима Николе Јокића који је убацио првих 13 поена свог тима, а Денвер водио са 13:7 да би Вориорси успешно узвратили и четвртина је завршена поенима Немање Бјелице за 26:25 у корист гостију из Колорада.

Други квартал је протекао у серијама Клеја Томпсона и Џордана Пула, па су Вориорси успели да поведу са 57:51, а онда је уследила чувена трећа четвртина где су потпуно прегазили Вориорсе.

Кари и саиграчи убацили су 44 поена за 12 минута кошарке, притом је и Денвер имао добрих минута убацивши 30 поена од чега је 10 постигао Никола Јокић, али се у последњу четвртину ушло са 101:81 у корист домаћег тима.

У последњој четвртини нисмо видели много тога, а главна је ствар да је Јокић искључен на седам минута пре краја сусрета.

Стеф Кари је са 34 поена био најефикаснији, Џордан Пул је имао 29, а српски репрезентативац Немања Бјелица је за 16 минута на терену постигао је 10 поена, уз само један промашај из игре (5/6).

Што се Денвер Нагетса тиче, 26 поена је имао Јокић, по 12 су уписали Бартон, Морис и Хајланд док је 10 поена био учинак Брина Форбса, а 8 Демаркуса "Бугија" Казинса.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА