Најновије

МЛАДИ НОВОСАЂАНИ ПРОТЕСТВУЈУ ПРОТИВ НЕМОРАЛА: Скандирали "Вучићу пед**у", полиција интервенисала (ФОТО/ВИДЕО)

Грађанима који протествују против одржавања скупа сексуално девијантних особа у Новом Саду у једном тренутку прикључио се велики број средњошколаца који су скандирали "Вучићу педеру". Против новосадске омладине интервенисала је полиција и уз гурање и претње их удаљила са места догађаја.

Полиција у Новом Саду (Фото: Правда)

Омладина је напустила скуп под притиском полиције.

На лицу места се и даље налазе православни верници са транспарентом “Неморал и геј срамоту никад више у јавном животу”. Придружио им се и гуслар.

Уочи одржавања првог новосадског скупа сексуално девијантних особа названог Прајд, од јутрос су затворени прилази Тргу републике, а у околним улицама присутан је велики број полицајаца.

Полиција је поставила блокаде у околним улицама, тако да су за пролаз возила, али и пешака затворени делови Косовске, Даничићеве улице, Трга републике, Гимназијске и пролаз пасажима из Дунавске улице ка Тргу. Ова затварања улица отежала су пролаз Ловћенском улицом, Златне греде, као и другим околним улицама, због већег броја возила. 

Књигу “Мрежни ратови” руских геополитичара Александра Дугина и Леонида Савина можете наручити ОВДЕ.

Такође, у околним улицама могу се видети припадници полиције у опреми за разбијање демонстрација, као и велики број инспектора у цивилу који насумично заустављају и легитимишу пролазнике.

На скуп је пристигла тек неколицина сексуално девијантних особа и оних који их подржавају. 

Око Трга окупљено је још неколико група грађана који протествују. Број људи који се окупио на скупу сексуално девијантних особа мањи је од броја противника скупа који се налазе у околним улицама.

Посланик СНС најавио оружани сукоб у Србији, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда/021

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА