Најновије

Јака киша довела саобраћај на ивицу колапса

На бројним деоницама на путевима Србије јутрос је саобраћај успорен због обилнијих падавина и локалних пљускова који се очекују и током дана, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије.
Јако невреме, илустрација (Фото: Јутјуб)

Јако невреме, илустрација (Фото: Јутјуб)

Из АМСС упозоравају да су због велике количине воде на коловозу, сва удубљења у виду ударних рупа и оштећења на коловозу испуњена водом и теже су уочљива, а при томе је неопходно је да се брзина возила смањи и прилагоди условима на путу. Од 23. јула почели су радови на постављању саобраћајне сигнализације на државном путу И А реда број 1(ауто-пут Е-75) кроз Београд, од петље ˝Змај˝ до моста Газела, у оба смера ауто-пута (Нови Сад-Ниш и Ниш-Нови Сад). Планирано време извођења радова је 45 дана, уколико временски услови то дозволе. Радови су обезбеђени саобраћајном опремом и сигнализацијом.
Вест из рубрике:Извадио змију у болници као доказ да га је угризла јер су лекари одбили да му укажу помоћ!
Због изградње коридора 10 на делу пута ИА реда број 1. (ауто-пута) 21. јула почели су радови у зони петље Грделица. Искључење за Грделицу са ауто пута из правца Лесковца је померено пар стотина метара пре садашњег искључења, па се возачима саветује да обрате пажњу на постављену саобраћајну сигнализацију. На деоници Коридора 10 (државни пута ИБ-44) Владичин Хан-Врање, између Грамађе и Превалца, саобраћај је обустављен и преусмерен на новоизграђену деоницу дугу 8,6 км. Преусмеравање важи за све категорије возила, без ограничења. Деоница Грамађе-Превалац је са асфалтном подлогом. Према подацима из Управе саобраћајне полиције, претходног дана на путевима у Србији евидентиране су 84 саобраћајне незгоде, у којима је 58 особа повређено, а 2 особе су изгубиле живот. У Београду су евидентиране 33 саобраћајне незгоде у којима је 15 лица повређено, а 1 особа је изгубила живот. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА