Најновије

Изјава Владимира Д, туженика овдашњег

Године 2002, 25. фебруара, шеф спољне обавештајне службе Њеног Величанства краљице Елизабете Друге, познате као MI 6, Ричард Мур, објавио је на твитеру:“Уз трагедију и разарање које се тако болно открива на Украјини, треба да се сетимо вредности тешко задобијених слобода, које нас разликују од Путина, ништа мање него LGBT+ права.“ ( With the tragedy and destruction unfolding so distressingly in Ukraine, we should remember the values and hard won freedoms that distinguish us from Putin, none more than LGBT+ rights. ). 

Пише: Владимир Димитријевић, поводом www.danas.rs/vesti/drustvo/apalacioni-sud-ponistio-presudu-o-diskriminaciji-lbgt-osoba-i-vratio-na-ponovno-sudjenje/

Ако тако каже овај угледни господин у служби Њеног Величанства, шта да додају србијански борци за иста таква права, осим да, скупа с њим, запевају:“Ко друкчије каже, тај клевеће и лаже, и нашу ће осетит` пест“?
Зато сам  ( баш од дотичних турбо - бораца за права која најдубље поштује и господин Мур ) тужен за деликт мишљења, и зато мој процес траје и траје. Како је то већ записано, а на основу увида грађанина Јозефа К:“Докле год је поглед допирао, сви су имали исте значке“. 

Што се тиче правних и иних анализа случаја Владимира Д. цењеном публикуму препоручујем часопис „Херетикус“, који се већ две деценије, између осталог, бави и правом на слободу мишљења, као и онима који су, у доба титократије, били гоњени због истог. У броју 3-4/2019. дат је темат о мом случају ( свака сличност са титоистичком прошлошћу је намерна ), и доступан је у електронској форми ОВДЕ
 
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА