Најновије

"ЗАПАД НЕ СХВАТА КОЛИКО СМО ЈАКИ" Кадиров: Спремни смо да заузмемо Кијев и земље НАТО-а!

Председник Чеченије Рамзан Кадиров рекао је да су сва четири батаљона специјалног пука "Ахмат" потпуно попуњена људством и опремљена.

Кадиров је раније најавио формирање четири батаљона са импресивним бројем људства регрутованог искључиво од Чечена.

- Пук специјалне намене "Север-Ахмат", који носи име Хероја Русије Ахмата Кадирова је попуњен! У њему су борци који су упијали искуство војних операција у Сирији и Украјини. То је борбена структура која је потребна данас, попут три попуњена батаљона "Исток-Ахмат", "Запад-Ахмат" и "Југ-Ахмат" - написао је Кадиров на свом Телеграм каналу.

Он је такође захвалио мајкама бораца што су својим синовима усађивали патриотска осећања и љубав према Отаџбини, као и Магомеду Даудову, председнику чеченског парламента, који је за кратко време организовао регрутацију.

- Спремни смо да идемо даље по наређењу, да лако заузмемо Кијев и земље НАТО-а. Нашим јединицама, прекаљеним у стварним борбама, не може да парира ниједна војска на свету. Имамо искуство, оружје, веру, патриотизам, идеју и истину! Запад и даље не схвата колико смо јаки... Борба против Русије није као снимање холивудских акционих филмова. Припремите беле заставе! Нисмо још ни почели ништа озбиљно - Кадиров је додао.

Снимак уништења америчког система Химарс погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало/Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА