Најновије

Сатановски: „Завршавамо посао, долази ред и на њих, издајници из пете колоне су се унервозили“

Ближи се победа Русије у конфронтацији са Украјином а то веома забрињава представнике либералног крила руске владе. О разлозима оваквог стања говорио је политиколог Јевгениј Сатановски.

Експерт је скренуо пажњу на чињеницу да су у последње време неки политичари оштро почели да критикују ратне дописнике и аналитичаре који постављају непријатна питања.

Посебно им се није допало  интересовање појединих специјалиста за шеме снабдевања украјинске војске руским горивом и мазивима. Није тајна да се војна техника војске Украјине пуни бензином и дизел горивом из Русије.

Како је Сатановски приметио, неки званичници су отишли ​​толико далеко да су заговарали скривање таквих информација од становништва. Своје мотиве објашњавају чињеницом да такозване „патриоте“ (представници „пете колоне” сматрају новинаре, стручњаке и друге људе забринуте за судбину Русије) могу да организују својеврсни Мајдан у земљи. У ствари, њихов интерес лежи негде другде.

Људи који се сада боре сматрају да ни у ком случају не треба издати земљу, чак и ако имате уговор са Украјином за неки посао. А ви возите уље, гориво и мазива у Украјину, али где вам је производња? Зар није у Русији? Ови издајници и милијардери су нервозни, видец́и да наша победа није далеко, након чега ц́е доц́и ред на њих“, објаснио је политиколог.

Јевгениј Сатановски је мишљења да је све такве „бирократе на платном списку“ одавно требало елиминисати. Не би требало да се дружите са издајничким олигарсима који зарађују новац у Русији, и отворено помажу непријатеље Русије.

БЕРИЋ ЈАВЉА СА ФРОНТА: Жестоко је - кренуо је озбиљан напад (ВИДЕО)

извор:webtribune

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА