Најновије

БАЈДЕНОВ СИН ХТЕО ДА УБИЈЕ ДЕВОЈКУ?! Процурио невиђени скандал, реаговала тајна служба!

Бројни светски медији брује о томе да је Хантер Бајден, познат по разноразним скандалима, 2018. изазвао озбиљан инцидент због ког је његова тадашња девојка и удовица његовог брата Боа, Хејли Бајден, бацила пиштољ у канту за смеће једног супермаркета како не би наудио себи или њој.

Хантер Бајден. (Фото: Јутјуб)

Хантер Бајден (51), син америчког председника Џоа Бајдена, познат по бројним скандалима и томе да се годинама борио са зависношћу од дрога, умало није потпуно уништио каријеру свог оца 2018. када је покушао да пиштољем нашкоди себи и својој тадашњој девојци Хејли Бајден, удовици свог брата Боа који је 2015. преминуо од рака мозга.

Хантер је, наиме, у време када је актуелни шеф САД увелико почео са кампањом за председничке изборе 2020, имао инцидент са девојком Хејли у аутомобилу у родном граду Вилмингтону у Делаверу. Тада је Хејли из касете аутомобила извадила Хантеров пиштољ и бацила га у канту за ђубре испред Јансен маркета. Иако детаљи инцидента нису обелодањени, и Хејли и Хантер су касније тврдили да је она то учинила из страха да ће Бајденов наследник наудити себи, међутим, полиција сумња да је она заправо страховала за сопствени живот.

Да случај буде замршенији, након што је оружје избачено из возила оно је из канте нестало за свега неколико минута, па медији сумњају да су управо у томе главну улогу имали припадници тајне службе. Они су, како се наводи, уклонили пиштољ како инцидентна ситуација не би усред почетка Бајденове борбе против Доналда Трампа наштетила угледу тада још незваничном председничком кандидату демократске странке.

Њујорк пост, позивајући се на добро обавештене изворе у Тајној служби САД, објашњава да припадници те организације имају обавезу да довека чувају све бивше председнике Америке, као и чланове њихових породица, што за потпредседнике није случај. Међутим, Бајден је други човек САД био до 2017. и то у администрацији Барака Обаме, што је, како се истиче мало времена од краја мандата "па постоји могућност да су агенти и даље били активни у заштити породице Бајден".

- Украла ми је пиштољ из касете, бацила га у ђубре и рекла ми да је мој проблем да видим шта ћу са тим. Када су припадници ФБИ и тајне службе дошли на место инцидента она је испричала како се плашила да ћу да повредим себе јер сам био под дејством алкохола и дроге. Рекла је и да се плашила за децу - испричао је сам Хантер Бајден у поруци послатој новинарима Политика.

Касније је додао да су полицајци све време алудирали на то да се Хејли заправо плашила за сопствени живот.

- У паници се вратила до канте и схватила да моје 38-ице нема. Обоје смо се ус.али од страха. Шта ће бити ако будем део федералне истраге?! Није ми било све једно. То је истина - признао је Хантер, док су из Тајне службе за Политико негирали било какву умешаност у инцидент.

Подсетимо, Хантер је Бајденов син из првог брака са Нејлом Хантер Бајден која је давне 1972. погинула у саобраћајној несрећи. Тада је страдала и њихова ћерка која је имала тек годину дана, док су Хантер и његов млађи брат Бо преживели трагедију. Бо је, међутим, умро 2015. услед тешке болести, да би његова супруга Хејли убрзо ушла у везу са Хантером.

Хантер је, иначе, везу са Хејли почео у време развода са супругом Кејлтин са којом је био 24 године. Развели су се након што га је она оптужила да је на стотине хиљада долара њиховог богатства спискао на дрогу, проститутке и журке с оргијама. Пар има троје деце.

Са Мелисом, актуелном супругом, син америчког председника венчао се 2019, мало након контроверзне и бурне везе са Хејли. Са Мелисом има дванаестомесечног сина.

Руске снаге у Сирији немају милости за ћелије ИД-а! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА