Најновије

БАЈДЕН СЕ ШИРИ БРЖЕ ОД ДЕЛТА СОЈА! Урнебесна изјава америчког председника поново обишла свет (ВИДЕО)

Многи су ту изјаву повезали с могућношћу да је Џо Бајден видео исписане знакове по улицама, а на којима пише "Ј**еш Бајдена"

Џо Бајден. (Фото: Flickr)

Друштвене мреже у Америци поново горе због Бајдена и онога шта је амерички председник рекао медијима поводом комеморације жртвама терористичког напада у САД.

Наиме, председник САД се говорећи на конференцији за медије, пожалио на вулгарне графите који вређају политичаре, али је добио супротан ефекат, односно оно што је рекао постало је нешто што се Америком шири брже него делта сој коронавируса.

"Шта би помислили људи који су умрли тог дана?", упитао је Бајден, па наставио: "Помислили би да има смисла радити ову ствар када се возите улицама и и видите знакове 'Ј то и то'"

Многи су ту изјаву повезали с могућношћу да је Џо Бајден видео исписане знакове по улицама, а на којима пише "Ј**еш Бајдена".

Фраза коју је Бајден употребио "Ј то и то" тако је постала не само вирална, него се шири брже од делта соја коронавируса у САД, констатовали су корисници Твитера у Америци.

Многи су ту изјаву повезали с могућношћу да је Бајден видео исписане знакове по улицама а на којима пише "Ј**еш Бајдена". Фраза коју је Бајден употребио "Ј то и то" тако је постала не само вирална, него се шири брже од делта соја коронавируса у САД, констатовали су корисници Твитера у Америци.

Ово је једина тема о којој се неће разговарати на састанку Путина и Зеленског! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА