Најновије

ГЛЕДАОЦИ ОД СРАМОТЕ НИСУ СМЕЛИ ДА ИЗГОВОРЕ ОДГОВОР: Ово питање у Слагалици је пробудило бују машту публике (ФОТО/ ВИДЕО)

Омиљени породични квиз "Слагалица" по ко зна коиј пут доминира на друштвеним мрежама, али овога пута у центру пажње нису били такмичари - већ игра која је многе "одвела" у потпуно погрешном смеру.

Слагалица (Фото: Јутјуб)

Иако је многима промакао детаљ у игри "Корак по корак", Твитер је увек ту да скрене пажњу на непријатне ситуације у квизу, јер чисто сумњамо да је ово била пука случајност

Наиме, у трећој игри , први корак је био има везе с мушкарцима, док је други био има везе с падањем. Многи су се крај малих екрана постидели, а некима је вероватно и заиграо брк, али су такмичари остали професионални до краја.

Можда су такмичари остали присебни, али Твитер није.

Одмах су кренуле различите инсинуације шта би могло бити потенцијално решење. Па, ако вас занима, решење је - Марс. Јер су наредни кораци поља у Риму и Паризу, као и домаћи денс бенд Марс Венус, и четврту планету сунчевог система.

"Одма' сам погодила!", "Врло непријатно било за гледање.", "Да није премијер Аустрије", били су неки од коментара шаљивих твитераша.

Голу Иву Штрљић погледајте ОВДЕ.

Извор: tvin.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА