Најновије

ЗЕЛЕНСКИ ЈЕ ОКРУЖЕН АГЕНТИМА ЦИА: Амерички војници облаче украјинске униформе!

Министар привреде Раде Баста треба да се скине го и попне на кров Народне скупштине када прича без дозволе председника Владе и државе, па да осети сам шта би значило увођење санкција Русији, рекао је Џон Боснић у емисији Конфликт канала Прави одговор коменаришући изјаву министра Басте који је изнео лични став о увођењу санкција Русији тврдећи да не може више да поднесе притисак који се врши на председника државе Александра Вучића.

За поменутог министра, Боснић је рекао да би требало да поднесе оставку осим у случају да оно што је изјавио није “наручено”, а на шта је реаговала и портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова.

- Нема механизма да избацимо глупе људе из политике – констатовао је српско-канадски новинар и додао – Баста је можда добио превише удараца у главу, нема мозга.

Боснић решење руско-украјинског сукоба види у једном телефонском позиву, а за председника Украјине тврди да га је Холивуд, као део ЦИА, створио, те да је у сваком моменту окружен агентима који су задужени за сва његова деловања.

- Дубока држава зна разлоге овог рата – истакао је саговорник и објаснио да Бајденова администрација ради против Америке и америчког народа.

Политички активиста је изнео да Запад више не зна шта ради и да у Украјини цвета апсолутна диктатура, али и да је та земља 52. држава САД. Он је рекао и да одређени амерички војници већ облаче украјинске униформе и бувају послати на фронт. О којим се војницима ради, као и опширније о свему овоме, али и о напетој сутуацији око Косова и Метохије, погледајте детаљније у новом издању емисије Конфликт јутјуб канала Прави одговор. 

УШАО ЈЕ САМ У НЕПРИЈАТЕЉСКИ РОВ: Невероватна храброст руског војника, у борби прса у прса тројицу упуцао, двојицу заробио (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА