Најновије

Велики комплимент за Ђоковића: „Новак је променио изглед тениса“

Новака Ђоковића од 30. августа очекује наступ на УС Опену, а турнир у Њујорку први рекет света дочекаће уз још једно велико признање.

Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Бивши амерички тенисер Енди Родик је у интервјуу датом каналу „Тенис“ говорио 13. августа, на Дан леворуких, о најутицајнијим играчима који су играли левом руком, а посебно је апострофирао Рафаела Надала као најтежег противника.

„Рафа није уобичајени леворуки тенисер, бар када је сервис у питању. Када кажете леворуки сервери, на памет падају Фелисијано Лопез, Грег Руседски, чак је и Горан Иванишевић био ‘давеж’, али Рафа је увек имао начин како да се извуче. Чак и ако промаши и лоптица буде кратка, свеједно иде горе, и немате онда претерано добре опције, посебно јер не можете само да је пошаљете преко линије. Било је тешко за мене“, рекао је Родик приликом коментара мечева против Надала.

Но, потом је уследио комплимент за Ђоковића:

„Мислим да је Новак заиста променио игру, јер има способност да преусмери лоптицу где жели са великом прецизношћу“, рекао је Родик.

Још увек није познато да ли ће Надал заиграти на УС Опену, с обзиром на то да се налази у Шпанији на прегледима, док ће Ђоковић пробати да освоји 21. гренд слем и да се осами на врху вечне листе. Надал и Федерер имају по 20 трофеја са четири најважнија турнира.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА