Најновије

КАНДИДАТ ЗА ШПИЈУНА: Девојка открила како је сазнала да је дечко вара – једни је називају психопатом, други генијем

Нa друштвеним мрежама ћете пронаћи прегршт исповести, и жена и мушкараца који су се суочилии са прељубом и који су описали на који начин су "ухватили" невернике на делу.

Фото: Тик ток

НА друштвеним мрежама ћете пронаћи прегршт исповести, и жена и мушкараца који су се суочилии са прељубом и који су описали на који начин су "ухватили" невернике на делу.

Управо један такав видео освануо је на ТикТоку, а тактика коју је ова девојка употребила је толико сложена и промишљена, да би јој сваки запослени у ЦИА честитао. Британка Клои Пауел је открила како је преко опција на Инстаграму, а за које многи и не знају да постоје, открила да јој је дечко неверан.

Она је преко "претраживања локације" излистала сва места на којима је био њен дечко, а затим је исти модел искористила да види које све жене су биле на тој истој локацији. Затим је прегледала све њихове "сторије" и снимила их како би касније могла да их детаљније проучи. Листала је кадар по кадар и тако на снимцима открила и свог партнера.

Овај видео је прикупио више од 113.000 лајкова, а коментари су у најмању руку занимљиви. Док су је једни прозвали психопатом, други су јој честитали на проницљивости и саветовали да се бави детективским послом, јер јој то очигледно сјајно иде.

- Она није психопата, само је паметна - браниле су је кориснице ове мреже које су се вероватно препознале у сумњи на неверство партнера.

- Очигледно јој је дао повода да то уради - закључила је друга, а било је и оних који су је прозвали генијем.

Фашистички услови које Аустралија поставља Ђоковићу могли би да га спрече да учествује на Аустралија опену, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА