Најновије

САДА СВИ ГЛЕДАЈУ У ЊЕНЕ ГРУДИ, МРТВА ТРКА ШТА ЈОЈ ЈЕ ВЕЋЕ: А због слика од раније многи се хватају за главу (ФОТО)

Британка Јасмина Деј (28) је годинама трпела злобна добацивања и увреде због вишка килограма, а онда се одлучила за драстичну трансформацију.

Оперисала све (Фото: Инстаграм видео)

– Још од школе трпим малтретирање због свог изгледа, и због тога сам током година постајала све депресивнија – започиње своју причу службеница из Велса.

– Навикла сам да ме називају неугледном или “дебелом кравом” а када је то урадио један од мојих најближих пријатеља, то је била кап која је прелила чашу. То је било 2017. и тада сам заиста мислила да сам дотакла дно и да више немам разлога да живим – признаје Јасмина.

– Међутим, то је био и својеврстан позив за буђење и одлучила сам што предузмем нешто и променим свој живот. Избацила сам шећер из исхране и почела да редовно идем у теретану. У наредне три године сам смршала 27 килограма – објашњава она.

То је био тек почетак њене потпуне трансформације. Јасмина је отишла у тоталну крајност и потрошила је око 35.000 евра на пластичне операције.

Два пута је оперисала груди, средила је зубе и подигла задњицу.

– После толико година, заиста сам задовољна својим изгледом и научила сам да волим своје тело – каже Јасмина која уз смех додаје да је сада сви гледају само у груди.

Ништа чудно, будући да заиста није жалила пара да би њено попрсје било… огромно.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА