Најновије

Зна се ко је направио хаос - завршни чин може бити велики рат!

Новинар Синиша Љепојевић без страха износи своје виђење о актуелној пандемији Ковид-19 због чега је један његов интервју обрисан од Јутјуба. Ипак цензура није уплашила Љепојевића и у новом интервју за Хелм Каст он понавља детље о настанку вируса, ставове о вакцниацији и жестоко критикује Светску здравствену организацију.

Синиша Љепојевић (Фото: Хелм Каст)

Љепојевић је у првом делу интервјуа говорио о геополитици, односима САД, Кине и Русије. Он је указао да САД немају више капацитет за рат са већим силама попут Кине и Русије и да сада покушавају да покрену сукобе у земљама тзв. “трећег света” попут Етиопије.

- У току је смена економског лидера света, некад су то биле САД а сада је то Кина – каже Љепојевић и да је та промена главни разлог хистеричних потеза САД и покушаја да се сиутација прокрене.

Љепојевић коментарише сукоб САД са Русијом и притиске Вашингтона на ЕУ. По њему главна жртва економских санкција према Русији није сама Русија већ немачка привреда.

Он са резервом гледа на кинеске инвестиције у Србији постављајући питање да ли је та врста индустрије и локације које се бирају заиста потребна Србији.   

Други део интервјуа са Љепојевићем, због цензуре на Јутјуб, објављен је на платформи Одисеј.

Љепојевић износи податке о настанку вируса у лабараторији у Северној Каролини, као и наставку рада на вирусу у Тексасу и Вухану. Он и даље стоји на становишту да је то део плана и да се ширење и ефекти вируса циљано појачавају у одређеним земљама и регионима. Љепојевић указује на могућу везу ширења вируса и авионског горива.

Он је објаснио да се завршни чин ове светске кризе још чека а да би он могао да буде велики рат.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА