Најновије

"НИ ПРЕМА КОМЕ НЕМАМ НИКАКВУ ОБАВЕЗУ" Кривокапић открио који је његов највећи циљ

Мандатар за састав нове владе Здравко Кривокапић изјавио је да је визија појединих политичких лидера у Црној Гори једноставна замена министара у влади, док је његова визија, како је истакао, промена и реформа.

Здравко Кривокапић. (Фото: Јутјуб)

- Ако желимо да будемо коректни, треба да знамо да није важно у овом тренутку да ли ће неки лидер бити у тој влади, него како це та влада да ради и како цемо да пројектујемо будуцност Црне Горе. То је разлика у визији. Њихова визија је замена, а моја визија је промена. И реформа. Ако је замена мера тих лидера, онда, верујте, ја не могу да прихватим да иједан лидер буде у тој влади - рекао је Кривокапић у интервјуу за ''Недељник''.

Он је у интервјуу, који ће у целости бити објављен сутра у штампаном издању ''Недељника'', нагласио да нема никакву обавезу ни према једном политичком лидеру у Црној Гори.

- Сви у Црној Гори знају да ме Андрија Мандић сигурно није поставио за носиоца листе. Ја немам никакву обавезу ни према једном политицком лидеру, нити према било коме. Немам било какву везу са било којим тајкунима, иако они то свесрдно желе да искажу. Оно што је тацно јесте да су се они видали са тим људима које они представљају као тајкуне. Ја нисам. - рекао је Кривокапић.

Кривокапић је додао и да би новој влади требало, због проблема који су присутни у Црној Гори, дати 200 дана рок да покаже одређене резултате, а не 100 дана као што је то уобичајено.

- Мислим да би они требало да допусте да ова влада, због проблема које имамо, буде влада којој ће се дати – не као што је уобичајено 100 дана, него 200 дана. И ако ми не искажемо резултат, дајте онда да видимо како ћемо даље. - рекао је мандатар.

Јермени показали снимак уништења турских плаћеника! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА