Најновије

Филм "Одлука": Прва интерактивна психолошка драма на Балкану!

Интерактивни филм "Одлука" представља завршни докторски уметнички рад, вишеструко награђиване редитељке Бранке Бешевић Гајић, на постдипломским интердисциплинарним уметничким студијама на Универзитету уметности у Београду.

Фото- Pixabay.com

Жанровски, филм "Одлука" је психолошка драма, прича у којој се преплићу физички и психички облици насиља у породици што говори о менталитету средине у којој се налазимо. Ово је прва интерактивна психолошка драма на Балкану. Филм се у овом случају не користи као стандардно средство за приповедање приче, већ усмерава своју снагу да покрене важно социјално питање о партнерском насиљу и на развој узрока и последица нездравог партнерског односа, као и продирање у душу сваког појединца који ће утицати на судбину ликова.


Прва клапа је пала на Звездари у марту 2021. године, снимање се наставило на Миријеву, затим на Бежанијској коси и у Земуну. Након одбране докторског рада овај филм публика ће имати прилике да погледа и као стандардни дугометражни играни филм.

Супервизори филма су др Иван Правдић и др Соња Маринковић, редитељ и сценариста Бранка Бешевић Гајић, улоге тумаче: Радомирка Шарић, Ева Рас, Саша Ђурашевић, Емилија Несторовић, Владимир Јоцовић, Светлана Лазаревић Сретеновић, Јелица Ковачевић, Александар Лазић, Вук Гајић, Марија Масал, Тодор Трифуновић, Верољуб Јефтић, Стефан Ђоковић и други.

Филм је сниљен у продукцији "Cinnamon" и "Cinnerent"

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА