Најновије

За све љубитеље хорора, од вечерас у биоскопима "Седми дан"!

Од четвртка 22. априла, хорор филм "Седми дан" стиже у наше биоскопе. Скупите храброст и доживите на великом платну вашег омиљеног биоскопа овај застрашујући хорор филм, са Гајем Пирсом у главној улози.

Фото-Промо

Отац Питер је још увек био млади помоћник познатог егзорциста оца Луја када су 1995. године започели веома изазовни егзорцизам у граду Балтимору, истог дана када се десила и посета папе Јована Павла II. Током егзорцизма опседнутог дечака Николаса, демон се показао премоћним и на крају убио оца Луиса, присиливши неискусног оца Питера да ускочи. Отац Питер није дорастао моћном демону, који је већ убио Николаса, због чега је цело његово тело букнуло у пламену а онда је демон напустио Николаса и ушао у оца Питера.

Годинама касније, примећен је драстичан пораст запоседнутости, односно зла широм земље. Отац Питер, који је постао један од најистакнутијих егзорциста на свету, сада је у 50-им годинама и служи цркви у новом својству, надгледа младе регруте свештеника у њиховом последњем кораку да постану егзорцисти, пре него што буду стационирани широм земље, како би стали у прве редове и заштитили тај регион од зла, тако бар црква верује. Заправо, отац Питер је савршено запоседнут демон, који користи своје мрачне моћи убеђивања да убеди свештенике да пусте ђавола да уђе, а затим оде и шири зло, уместо да га излечи. Као резултат, тамо је све већа војска запоседнутих свештеника, ђаволских војника, демона који се крију, чекајући позив за напад.

Двадесетседмогодишњи готац Данијел Гарсија, најновији приправник, односно жртва оца Питера, пријавио се да буде егзорцист јер очајнички жели да буде део борбе против овог брзо ширећег, подмуклог зла, иако се плаши своје мудрости. Он није рођени ратник, али кроз искушења и невоље током првог дана обуке на послу са оцем Питером, Данијел учи спознаје своју праву способност као бранилац добра.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА