Најновије

РУСКИ "ШАМАР" ЦРНОГОРЦИМА! Стигло званично саопштење авиокомпаније након најновије одлуке

Руска авио компанија Урал Аирлинес отказала је лет за Црну Гору 26. априла, у тренутку пријаве. Лет У6 705 из Москве за Тиват требало је да полети са аеродрома Домодједово у 09:40, према руском времену. Потврда забране лета је постављена на сајт аеродрома Домодједово, пише руски портал Business FM (bfm.ru).

Црна Гора. (Фото: Јутјуб)

Ово је био први након више од година дана планирани лет за Црну Гору из Русије.

Портпаролка Руске уније туристичке привреде Ирина Тјурина је казала за бфм.ру да се не очекују директни летови према Црној Гори и да их неће бити док руске власти не донесу супротну одлуку.

Према подацима са сајта Тоурдом.ру, путници су стигли на аеродром, прошли регистрацију и контролу пасоша и чекали су на укрцавање у стерилној зони. Урал Аирлинес није саопштио због чега је лет отказан и због чега су путници обавештени тек када су прошли све контроле.

Према писању портала bf.ru, служба са односе са јавношћу није одговарала на питања новинара нити су коментарисали ситуацију.

Бројни туристички телеграм-канали су саопштили јуче ујутро да је отказивање лета повезано са с ПЦР тестовима. Црна Гора је одобрила грађанима Русије да им за боравак нису потребни тестови, али према наводима тих група, наводно је на местима регистрације било неопходно покзати резултате теста.

Зашто Србија мора да усклади спољну политику са Бриселом? Више о томе ОВДЕ.

Извор: pobjeda.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА