Најновије

За све љубитеље књиге: Сјајна акција "Вулкан издаваштва" од 5. до 13. маја

Пролеће је идеално доба за уживање у доброј литератури и зато је "Вулкан издаваштво" припремило сјајну акцију. Куповином књига путем сајта www.vulkani.rs бићете у прилици да остварите изузетне погодности. Само у периоду од 5. до 13. маја уз стални попуст од 20% остварићете додатних 20% попуста на све књиге "Вулкан издаваштва", изузев дечјих наслова. Све књиге поручене током трајања акције стићи ће на кућну адресу бесплатно!

Фото-Вулкан

Ово је прилика да купите и неке од најновијих Вулканових издања.

"Док је Париз спавао" је идеална књига за љубитеље упечатљивих прича о невероватним судбинама у тешким временима. Историјско-љубавни роман који је написала Рут Друар препун је снажних емоција, дубоких осећања и свакако на своје читаоце оставља утисак који ће дуго памтити.

Прича која на прави начин комбинује осећања и страсти и историјске догађаје исприповедана је у роману о чувеном сликару Едуару Манеу, "Девојка са љубичицама". Читаоци који уживају у причама о славним личностима биће одушевљени овом књигом.

"Мелем за романтичну душу" је узбудљива збирка текстова у којима сваки редак подсећа на то колико је неопходно да поштујемо ватру страсти и ватру љубави. Увидећемо да морамо да јој, да би преживела, одамо поштовање, да бринемо о њој, да је пазимо као што бисмо пазили ватру коју смо запалили у дивљини да нас греје и штити од опасности.

Књига "Самоћа и друштво" доноси нам причу о животу Габријела Гарсије Маркеса. Ово је раскошан и редак историјски документ који чува колективно сећање на његов живот и промишља о занимању писца из угла обичних људи. Сазнајте шта су о чувеном Маркесу рекли његови пријатељи, породица, обожаваоци, саговорници, колеге шаљивџије, пијанци и неколико угледних људи.

Посетите сајт и уз бесплатну доставу, купите књиге уз које ћете на идеалан начин провести своје слободно време.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА