Најновије

Ведрана Рудан: „Слобода има своју цијену. Она никад није превисока“

За све љубитеље Ведране Рудан, издавачка кућа "Лагуна" има изненађење.

Фото: Rinoo Gropuzzo

Она је вероватно најчитанија блогерка у региону. Прати је више од 230.000 читалаца, а њене објаве прегледане су 20.000.000 пута. У својим књигама разбија табуе, говори о ономе о чему други ћуте и у једном од текстова поручује: „Слобода има своју цијену. Она никад није превисока.“

Ведрана Рудан је овога пута закувала несвакидашњу књигу „Пудинг од ванилије“, збирку колумни због које ће вам кренути пена на уста. У свом препознатљивом стилу, сочно и пикантно, ауторка пише о лицемерним свештеницима, корумпираним политичарима, обесправљеним женама и животу у доба короне.

„За мене би било много боље не објашњавати каква је ово књига“, поручује Ведрана. „Имам проблем, увијек говорим истину и само истину, зато ћу вам рећи: не, ово није кухарица. Не бих хтјела да помислите како ћете уз њену помоћ научити кухати пудинг од ванилије, па кад схватите да то није то, кренути назад у Лагуну и тражити поврат новца. Ово није кухарица! Књига је добила наслов по једном од текстова.“

Шта је то демократски фашизам, зашто Марија није абортирала, како убијати старце без хиљаду зашто и како је бити Европљанка у Београду, само су нека од питања која поставља Ведрана Рудан у својој новој књизи.

Духовито, довитљиво, проницљиво, Ведрана нас суочава са многобројним проблемима које носи живот и доноси неумољив поглед на свакодневицу и све нас.

„Пудинг од ванилије“, незаобилазно штиво за све љубитеље Ведранине кухиње и истинске читаоце-гурмане, можете пронаћи од понедељка 10. маја у свим књижарама Делфи, Лагуниним клубовима читалаца, онлајн књижари и на сајту.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА